Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Jokerit on jo pahasti pinteessä - Lauri Marjamäki puhui jo "syvistä vesistä"

7.03.2021 - 22:37:00


Helsingin Jokereiden taival KHL:n pudotuspeleissä uhkaa jäädä todella lyhyeksi tällä kaudella. Sunnuntaina Jokerit hävisi Lokomotiv Jaroslavlille jo kolmannen kerran.

Jokerit taisteli voitosta tällä kertaa loppuun saakka, mutta Lokomotiv oli jatkoajalla parempi ja voitti 3-2-lukemin.

Lokomotiv karkasi jo heti avauserässä 2-0-johtoon ja Jokerit jäi pahasti telineisiin.

- Jos on 2-0 häviöllä ottelusarjassa, ei voi pelata tuollaista ensimmäistä erää. Syvissä vesissä pitää ymmärtää, miten tässä sarjassa pärjätään, päävalmentaja Lauri Marjamäki totesi Jokereiden verkkosivuilla.

Jokerit paransi tämän jälkeen otteitaan ja Sami Lepistö ja Nicklas Jensen tekivät narripaidoille tämän pudotuspelikevään ensimmäiset maalit. Jokerit pelasi ottelun loppuun kuitenkin kymmenellä hyökkääjällä, kun Peter Regin ja Julius Junttila joutuivat jättämään pelin kesken.

- Joukkue teki ison ryhtiliikkeen ja pelasi erinomaisen toisen ja hyvän kolmannen erän. Jatkoerässä näkyi, että energiat olivat lopussa, mutta meillä oli siinäkin omat tonttimme. Voitto olisi tarvittu, mutta nyt se meni vastustajalle, Marjamäki harmitteli.

-Näin pitää pelata, kuinka taistelimme toisessa, kolmannessa ja jatkoerässä. Peli on siellä olemassa ja se pitää saada näkyviin koko ajan. Enää ei tarvitse odotella mitään, vaan pelata ja nauttia jääkiekosta, päävalmentaja päätti.

Ottelusarjan neljäs ja kenties jo viimeinen peli on edessä tiistaina.

Kuva: Mikko Taipale/Jokerit


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!