Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Jokerit ei tehnyt yhtään maalia pudotuspeliavauksessa - näin Lauri Marjamäki kommentoi

3.03.2021 - 23:02:00


Helsingin Jokerit aloitti keskiviikkona taipaleensa KHL:n pudotuspeleissä. Ensimmäinen osaottelu Lokomotiv Jaroslavlia vastaan päättyi 0-1-tappioon.

Nollalla täysosumalla on mahdotonta voittaa jääkiekko-ottelua ja sen sai Jokeritkin todistaa.

Ottelun ratkaisu syntyi vasta päätöserän alussa. Ex-Jokerit Teemu Pulkkinen syötti ja Maksim Osipov iski illan ainokaisen.

Jokerit voitti ottelun laukaustilaston ja hallitsi enemmän myös kiekkoa, mutta se tärkein tilastosarake eli maalit näyttivät nollaa.

- Molemmat joukkueet puolustivat erinomaisesti. Niin kuin odotettiin, tämä oli tiukka maalin peli, joka nyt kääntyi kotijoukkueelle. Paljon oli hyviä asioita, mutta määrätietoisempaa hyökkäyspeliä tarvitsemme, maalille pelaamista, pieniä juttuja. Analysoidaan tämä rauhassa, Jokereiden päävalmentaja Lauri Marjamäki kommentoi seuransa sivuilla.

Jokerit oli keskiviikkona tuhottoman tehoton. Maaleja ei syntynyt millään. Marjamäki ei kuitenkaan vielä ole huolissaan.

- Sarja on avattu ja tuloksen kanssa pitää elää. Nyt tiedetään, mistä napataan kiinni. Sellainen ”puolustus ensin” -ajattelu pitää olla joukkueessa niin kuin tänään oli. Laadukas vastus on vastassa ja yritetään keksiä uusia eväitä jatkoon, Marjamäki sanoi.

Sarja jatkuu perjantaina. Jokerit pelaa kaikki KHL:n pudotuspeliottelunsa vieraskentällä. Neljällä voitolla pääsee jatkoon.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!