Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

”Kymmenen laatupaikkaa, eikä tehty kuin yksi maali” - Jokereiden tehottomuus oli järkyttävää

25.01.2021 - 22:56:00


KHL:ssä neljän ottelun mittaisen kotiputken käynnistäneen Jokereiden hyvä tekeminen ei kantanut 60 minuuttia maanantai-iltana Hartwall Arenassa. Päätöserän lapsukset merkitsivät sitä, että idän kakkonen Avangard otti pisteet luvuin 5-2.

Jokereilla oli runsaasti maalintekomahdollisuuksia ensimmäisessä ja toisessa erässä, mutta vieraat olivat terävämpiä omissa paikoissaan. Avangard otti 2-0-johdon Aleksandr Hohlatshjovin ja Ilja Kablukovin osumilla, kunnes John Norman kavensi tilanteeksi 1-2 kauden viidennellä maalillaan.

- Tasainen ensimmäinen erä, jossa hallinta oli pikkaisen meillä, mutta maalille olisi pitänyt päästä paremmin. Toinen erä olikin sitten täysin meidän, mutta oltiin tehottomia. Kymmenen laatupaikkaa kahteen erään, eikä tehty kuin yksi maali, päävalmentaja Lauri Marjamäki toteaa seuransa verkkosivuilla.

Kolmanteen erään Jokerit ei enää saanut jatkettua vahvaa vaihettaan. Heti alkuun vieraat ottivat 3-1-johdon ylivoimamaalilla, mutta Henrik Haapala kavensi nopeasti ja toi isännät jälleen maalin päähän. Tasoitusta Jokerit ei kuitenkaan enää onnistunut taikomaan.

Jokerit pelasi hyökkäysalueella liki 15 minuuttia illan aikana vastustajan liki kahdeksaa minuuttia vastaan. Suurin ero syntyi tehokkuudesta, joka ei kotijoukkueella ollut riittävällä tasolla.

- Kolmannessa erässä piti ratkaista peli, muttei pystytty siihen. Vastustaja oli tänään tappavan tehokas. Meidän pitää kasvaa vielä, Marjamäki painottaa.

- Vähän tulee vieläkin sellaisia hupsistakeikkaajäähyjä hyökkäysalueella. Niistä meidän pitää kasvaa pois. Tänään ne taas nostivat päätään ja ovat huolimattomuutta, Marjamäki jatkaa.

Jokereiden neljän ottelun kotiputki jatkuu keskiviikkona, kun vieraaksi saapuu HK Sotshi.

Lähde: Jokerit


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!