Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Jokerit julkisti pelaajauutisen - Henrik Haapalalle kahden kauden jatkopesti

20.01.2021 - 10:11:00


Jääkiekon KHL:ssä pelaava Jokerit ja Henrik Haapala ovat sopineet hyökkääjän jatkamisesta helsinkiläisseurassa myös kahdella tulevalla kaudella. Uusi sopimus ulottuu kevääseen 2023.

- Haapalan parhaat pelivuodet ovat vielä edessä ja hänen kehityskäyränsä on ollut Jokereissa koko ajan nouseva. Hän on ratkaisukykyinen pelaaja, jolta löytyy erinomaista syöttötaitoa ja oveluutta sekä kykyä haastaa vastustajan puolustajia, Jokereiden GM Jari Kurri toteaa seuransa sivuilla.

Haapala, 26, saapui Jokereihin kaudeksi 2019-20. Hän on pelannut helsinkiläisseuran paidassa KHL:ssä 94 runkosarjaottelua tehoin 13+39=52. Tämän kauden osalta hän on joukkueen neljänneksi paras pistemies 38 ottelun tehoilla 7+16=23.

- Jokerit on ollut minulle tosi hyvä paikka pelata ja olen viihtynyt täällä erittäin hyvin. Suomalaisessa seurassa on ollut kiva tehdä hommia ja itseään saa haastaa joka pelissä Euroopan parhaita vastaan. Tämä on hyvä paikka kehittyä pelaajana ja tuntuu hienolta saada jatkaa täällä, Haapala kertoo.

Haapala on pelannut urallaan aiemmin Tapparassa, jossa voitti kaksi SM-liigan mestaruutta, Pohjois-Amerikassa Florida Panthersin organisaatiossa sekä Sveitsin liigan Luganossa.

Haapala voitti alle 20-vuotiaiden MM-kultaa tammikuussa 2014 ja on pelannut viime vuosina myös Leijonissa.

Lähde: Jokerit. Kuva: Mikko Taipale


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!