Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lauri Marjamäki tukisti Jokereita voitosta huolimatta: ”Kurinalaisemmin pitää pystyä pelaamaan”

21.11.2020 - 21:20:13


Jokerit otti 16 minuuttia jäähyjä lauantai-illan KHL-kotiottelussaan HK Sotshia vastaan, mutta selvitti vaikeudet ja nousi kolmannen erän osumilla 3-0 (0-0, 0-0, 3-0) -voittoon.

Jokerit oli kaksi erää jäähyvaikeuksissa, mutta siirtyi kolmannessa erässä johtoon, kun Alex Grant tälläsi avausmaalin ja kauden toisen osumansa siirretyn rangaistuksen aikana.

Jatkoa seurasi, kun John Norman survoi Iiro Pakarisen vedosta tulleen irtokiekon sisään ja pääsi juhlimaan kauden neljättä maaliaan. Vielä viimeisellä sekunnilla Peter Regin kaunisteli lukemiksi 3-0 kauden neljännellä maalillaan.

- Tosi vaikea oli päästä rytmiin, kun koko ajan tuli jäähyjä. Emme päässeet neljällä kentällä rummuttamaan, päävalmentaja Lauri Marjamäki toteaa seuransa verkkosivuilla.

- Viimeisessä erässä laatupaikat menivät meille 6-0, vaikka välillä pelattiin kolmella pelaajalla. Kärsivällisyyttä vaadittiin tänään joukkueelta, mutta mielestäni olemme ottaneet siinä steppejä. Kertoo joukkueen kypsyydestä, Marjamäki jatkaa.

Jokerit otti kahdessa ensimmäisessä erässä viisi kaksiminuuttista, jotka vaikuttivat osaltaan joukkueen tekemiseen. Myös kolmannessa erässä omaa kuoppaa kaivettiin jäähyjen muodossa, kun Sotshi pääsi pelaamaan liki kaksi minuuttia kahden miehen ylivoimaa. Nämäkin tukalat hetket joukkue selvitti.

- Tämä oli periaatteessa neljäs peli tähän viikkoon, vaikka yksi peruttiin. Neljä kertaa piti lataus hakea, emmekä siinä oikein onnistuneet tänään. Kaksi ensimmäistä erää olivat rikkonaisia ja otimme liikaa jäähyjä. Kurinalaisemmin pitää pystyä pelaamaan, mutta kolmas erä oli hyvä. Alivoimapelaajamme olivat menestyksen avain ja Janis Kalnins viimeisenä tärkeillä torjunnoilla. Ollaan tyytyväisiä tähän voittoon.

Jokerit jatkaa pelejä seuraavaksi tiistaina, kun Helsinkiin vieraaksi saapuu Dynamo Moskova. Ottelu pelataan tyhjien katsomoiden edessä.

Lähde: Jokerit


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Peliuutiset