Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

NHL-lainat eivät pääse Suomen maajoukkueeseen

26.10.2020 - 13:00:00


MM-kisoihin valmistautuvat Suomen jääkiekkomaajoukkueet pelaavat marraskuun maaottelutauolla ensimmäiset kansainväliset ottelut sitten koronaviruspandemian katkaiseman kauden 2019–2020. Naisten maajoukkue leireilee marraskuussa kotimaassa.

A-maajoukkueen kausi polkaistaan käyntiin torstaina 5. marraskuuta käynnistyvässä Karjala-turnauksessa, jossa poikkeusjärjestelyt koskevat niin joukkueita kuin yleisöä. Joukkueiden terveyden varmistamiseksi joukkueet elävät turnausajan ”kuplassa” ilman ulkopuolisia kontakteja.

Myös pelaajavalintoja venytetään poikkeustilanteen vuoksi kuluvan viikon loppuun. Samasta syystä valmennusjohto keskittää valinnat kotimaassa ja Euroopassa pelaaviin pelaajiin.

- Jokereiden tilannetta vielä seurataan, mutta sen jo tiedämme, ettei muita KHL-pelaajia koronatilanteen vuoksi nähdä Karjala-turnauksessa. Valinnat tehdään Liigassa ja muissa eurooppalaisissa sarjoissa pelaavista pelaajista. Liigassa Pohjois-Amerikasta lainasopimuksella pelaavia pelaajia emme kuitenkaan valitse joukkueeseen, GM Jere Lehtinen ja päävalmentaja Jukka Jalonen kertovat.

- Seuraava turnaus pelataan joulun alla Venäjällä, silloin on luonteva aika painottaa valinnoissa KHL-joukkueiden suomalaispelaajia.

Yleisö pääsee Karjala-turnauksessa paikalle vain Suomen otteluihin ja niissäkin yleisömäärä on rajoitettu nykyisten viranomaisohjeiden mukaisesti.

Lähde: Jääkiekkoliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

MM-kultaleijona palaa NHL:ään!

24.11.2020 18:54:33