Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mestis-seura nappasi Liigassa 377 ottelua pelanneen hyökkääjän

21.9.2020 - 13:02:52


Jääkiekon Mestiksessä pelaava Kiekko-Vantaa on julkistanut kauden kynnyksellä kovan pelaajahankinnan.

Kiekko-Vantaa kiinnitti hyökkäykseensä huippuvahvistuksen, kun Liigassa 377 ottelua Ilveksessä ja TPS:ssä pelannut Matias Sointu, 30, liittyy joukkueeseen toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.

- Hienoa saada Matias Kiekko-Vantaaseen. Hän tuo joukkueeseen kokemusta, kärkiosaamista hyökkäyspäähän, taitoa ja vauhtia, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Mika Niskanen kertoo seuransa verkkosivuilla.

Sointu on pelannut kolme edellistä kautta ulkomailla. Viime kaudella Sointu aloitti kauden briteissä EIHL-sarjassa Cardiff Devilsin riveissä ja päätti kauden Itävallassa Dornbirner EC:n riveissä.

Toissa kaudella Sointu oli nostamassa IK Oskarshamnia Ruotsin pääsarjaan SHL:ään. Kaudella 2017-18 nopea ja taitava hyökkääjä juhli silloisen EBEL-liigan sensaatiomaista mestaruutta HC Bolzanon pelipaidassa.

Sointu on Tampa Bay Lightningin 7. kierroksen varaus 2008 ja kävikin nuorena pelaamassa yhden kauden Kanadan junioriliiga OHL:ää.

- Hyvillä fiiliksillä liityin joukkueeseen. Päivä kerrallaan tulen tekemään töitä ja saan edelleen pelata jääkiekkoa, mikä on tässä korona-aikana ollut vaikeaa. Tulen nauttimaan jokaisesta päivästä. Tuon joukkueeseen kokemusta ja pyrin omilla vahvuuksillani pelaamaan eli kiekollista peliä ja luisteluvoimaa tuon, Sointu sanoo.

Lähde: Kiekko-Vantaa


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

La Ligassa vaihtui kärkijoukkue

25.10.2020 23:50:12