Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomalaisen jääkiekkoilijan onnen ja ilon päivä: syöpä on selätetty, pitkä jatkosopimus kouraan

2.8.2020 - 20:48:48


Suomalaisjääkiekkoilija Kristian Näkyvä sai sunnuntaina kaksi erittäin iloista uutista.

Keväällä kivessyöpään sairastunut Näkyvä on saanut terveen paperit.

Eikä iloiset uutiset suinkaan tähän vielä lopu. SHL-seura Örebro tiedotti nimittäin sunnuntaina tehneensä suomalaispuolustajan kanssa kolmivuotisen jatkosopimuksen.

- Ensinnäkin olemme tietysti erittäin iloisia Kristianin puolesta, ja että hän on nyt täysin terve. Hän on huippupuolustaja ja tärkeä pelaaja joukkueellemme. Olemme iloisia, että taistelussa muiden seurojen ja muiden liigojen kanssa pystyimme tekemään Kristianin kanssa pitkän jatkon. On jännittävää nähdä mitä voimme saavuttaa yhdessä, Örebron urheilujohtaja Niklas Johansson sanoi seuran verkkosivuilla.

Näkyvä, 29, on pelannut jo kaksi kautta Örebrossa. Sitä ennen hän edusti SHL:ssä Luulajaa ja Linköpingiä. SM-liigassa hänet muistetaan Bluesin ja JYPin paidoista. Näkyvä on edustanut myös Leijonia EHT-tasolla.

- Olen erittäin onnellinen uudesta kolmen vuoden sopimuksesta Örebron kanssa. Minulla oli vaikea tilanne ja sen aikana saamani tuki on ollut uskomatonta, Näkyvä kiitti.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

Honka johtaa HJK:ta vastaan

15.8.2020 18:07:23