Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mestis-nousijat tiedottivat uusista sopimuksista – Kiekko-Espoo sai liigakokemusta

3.7.2020 - 11:34:01


Ensi kaudeksi jääkiekon Mestikseen nousseet FPS ja Kiekko-Espoo tiedottivat perjantaina uusista pelaajasopimuksista.

FPS kertoo päässeensä sopimukseen hyökkääjä Janne Jokisen ja puolustaja Joonas Uimosen kanssa.

Jokinen, 20, on ollut kolmen viime kauden ajan HPK:n A-nuorten kärkipelaajia, mutta nuorukainen ei ole onnistunut murtautumaan Kerhon liigajoukkueeseen. Viime kaudella hän iski A-nuorissa 49 ottelussa 17 maalia ja 27 tehopistettä.

Uimonen, 21, on myös HPK:n kasvatteja, mutta viime kauden hän pelasi Mestiksen Peliitoissa, jossa puolustaja latoi 33 ottelussa tehot 4+4=8.

Kiekko-Espoo solmi sopimukset puolestaan puolustaja Aku Alhon ja hyökkääjä Anton Ollikaisen kanssa. Lisäksi Anton Kokkonen ja Konsta Kosunen tekivät seuran kanssa jatkosopimukset.

Alho, 23, on viettänyt kolme viime kautta liigajoukkue Jukurien pelaajaringissä, mutta miehen vastuu jäi Mikkelissä pieneksi. Hän pelasi tänä aikana ainoastaan 11 ottelua liigassa. Viime kausi kului pääosin Mestiksen Ketterässä lainalla.

Ollikainen saapuu Espooseen Mestiksen KOOVEEsta, jossa hyökkääjä toimi viime kaudella kapteenina. Hän iski 48 ottelussa tehot 17+22=39. Ollikainen on pelannut kahden viime kauden aikana myös 13 liigaottelua Tapparassa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!