Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mestis-seura nappasi Tapparan nuorissa hurjia pistemääriä tehtailleen hyökkääjän

19.5.2020 - 13:25:13


Nuorten SM-liigassa hurjaa jälkeä tehnyt hyökkääjä Aku Kinnari, 21, siirtyi Mestiksessä pelaavan Kiekko-Vantaan riveihin.

Kiekko-Vantaa tiedottaa tehneensä ensi kauden kattavan sopimuksen Kinnarin kanssa.

- Todella hyvin mielin saavun Vantaalle. Olen kuullut paljon hyvää organisaatiosta. Haluan pelata hyvän kauden ja menestyä joukkueena, Kinnari kertoo vantaalaisseuran verkkosivuilla.

Kinnari oli viime kaudella Tapparan A-nuorten ykkössentteri ja takoi 51 runkosarjaottelussa tehot 26+31=57. Kauden aikana Kinnari pelasi myös kaksi Mestis-ottelua lainalla Hermeksessä.

Kesken jääneissä pudotuspeleissä juonikas hyökkääjä tehtaili kolmessa ottelussa Tapparalle tehot 1+4. Kinnari oli Nuorten SM-liigan pistepörssin kakkonen ja valittiin sarjan toiseen tähdistökentälliseen.

Kangasalalla syntynyt Lempäälän Kisan kasvatti Kinnari on ollut kahdella edellisellä kaudella yksi Nuorten SM-liigan tehokkaimmista hyökkääjistä ja nakuttanut joka ikäluokassa hurjia pistemääriä.

Pienikokoinen Kinnari on pelaajatyypiltään taitava pelintekijä. Kinnari on älykäs pelaaja, nopea luistimilla, hyvä syöttäjä ja pystyy myös itse ratkomaan. Lisäksi hän pystyy pelaamaan niin sentterinä kuin laidassakin.

- Akulle on luonnollinen siirtymä seuraavaksi miesten peleihin ja Mestikseen. Viime kaudella Aku pääsi jo haistelemaan parin matsin verran Mestis-tunnelmaa. Kyseessä on Tapparan junioriputken läpikäynyt pelaaja, joka on pelannut kaksi edellistä kautta piste per tahdilla. Aku tuo joukkueeseen taitoa, oveluutta ja lisää vauhtia jäälle, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Mika Niskanen kertoo.

Lähde: Kiekko-Vantaa


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

MM-kultaleijona palaa NHL:ään!

24.11.2020 18:54:33