Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

MTV: NHL-maalivahti on mukana nostamassa Kiekko-Espoota - "Tämä on viimeinen mahdollisuus"

29.4.2020 - 08:18:14


Kiekko-Espoo tekee kovaa nousua tuhkasta kiekkokartalla.

Tällä kaudella olisi ollut oiva mahdollisuus nousta Mestikseen, mutta kausi jäi koronan takia kesken.

Espoolainen kiekkoilu katosi muutama vuosi sitten kiekkokartalta, kun Blues meni konkurssiin. Nyt espoolaista jääkiekkoa yritetään nostaa uusin voimin pinnalle. Espoo United pelasi Mestistä, mutta sekin meni nurin. Sen raunioille perustettiin nykyinen Kiekko-Espoo, jota lähtivät rahoittamaan ja tukemaan moni huippupelaaja.

Yksi nostajista on Edmonton Oilersin suomalainen NHL-maalivahti Mikko Koskinen, joka lähti pelastamaan itselleen hyvin tärkeää seuraa osaomistajana. Hän pelasi Bluesin edustusjoukkueessa jo kaudella 2007-2008.

Koskinen sanoo MTV Urheilun haastattelussa olevansa vain taustalla ja antavansa työrauhan seuran johtoportaalla. Koskinen painottaa kuitenkin, että nyt eletään espoolaisen kiekkoilun kannalta viimeistä mahdollisuutta.

- Nyt pitää olla malttia. Tämä on viimeinen mahdollisuus Espoon jääkiekolle. Jos kaikki taas kaatuu, sitä ei enää kestetä, Koskinen sanoo vakavana.

Koskinen haaveilee jopa uransa päättämisestä Espoossa.

- Olen miettinyt, että olisi hienoa päättää ura Espoossa. Siihen toivottavasti kuluu vielä vähän aikaa, Oilersin NHL-vahti sanoi.

Linkki MTV:n uutiseen: https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/nhl-maalivahti-kiekko-espoon-taustajoukoissa-tiukkana-osittain-omistamansa-seuran-tulevaisuudesta-viimeinen-mahdollisuus/7803232#gs.5d5iw9


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!