NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jokerien Marjamäki harmitteli: "Lyötiin päätä seinään: 60 kertaa lauottiin ja 40 meni kohti maalia"

25.2.2020 - 23:06:10


Helsingin Jokerien runkosarjataival KHL:ssä päättyi tiistaina tappioon Nizhni Novgorodissa, kun Torpedo nappasi pisteet maalein 3-1.

Jokerit oli kaukana parhaastaan, ja etenkin ottelun alku oli vaikea. Kotijoukkue teki ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana kaksi maalia ja vei avauserän 3-1. Siitä eivät vieraat enää nousseet.

- Liian helpot maalit annettiin alkuun, kun puolustettiin turhan löysästi. Sen jälkeen lyötiin päätä seinään: 60 kertaa lauottiin ja 40 meni kohti maalia, loput blokattiin tai painuivat ohi. Sihti oli tänään vähän hukassa ja viimeinen puristus puuttui, Jokerien päävalmentaja Lauri Marjamäki myönsi seuran verkkosivuilla.

- Kaikki tietävät, kuinka vaikeita nämä viimeiset pelit ovat, kun odotetaan playoffseja. Onneksi meillä on ollut kovia vastustajia, jotka ovat meitä hyvin valmistaneet meitä tulevaan sunnuntaihin, Marjamäki viittasi alkaviin pudotuspeleihin.

Jokerien ainokaisen teki Nicklas Jensen.

Jokerit on läntisessä konferenssissa joko kolmas tai neljäs. Se ratkeaa torstaina. Pudotuspeleissä vastaan asettuu joko Lokomotiv Jaroslav tai Spartak Moskova.

- Alustavaa työtä on jo paljon tehty, oli vastassa sitten Lokomotiv tai Spartak, Marjamäki sanoi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!