NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

SKA vei kärkikamppailun ja nousi kiinni konferenssivoittoon

25.2.2020 - 21:12:56


Pietarin SKA nousi KHL:n läntisen konferenssin piikkipaikalle, kun joukkue kaatoi kärkiottelussa Moskovan TsSKA:n, joka tippui konferenssin kakkoseksi.

Ottelu päättyi SKA:lle 4-1.

SKA:n ja TsKA:n ero on vain yksi piste. Pietarilaisten runkosarjataival päättyi tiistaina, mutta TsSKA:lla on jäljellä vielä yksi ottelu, jossa se kohtaa HK Sotshin. Näin ollen joukkue pystyy vielä nousemaan konferenssin kärkeen.

SKA:n voittomaalin iski tiistaina Jarno Koskiranta, joka sai myös syöttöpisteen joukkueensa viimeiseen osumaan.

Jokerit hävisi tiistaina Torpedolle, joten se ei vielä varmistanut kolmospaikkaansa konferenssissa. Kahden pisteen päässä Jokereista oleva Moskovan Dynamo voitti oman ottelunsa, ja sillä on jäljellä vielä yksi ottelu, joten se voi vielä tiputtaa Jokerit neljänneksi.

Tiistain kierroksella varmistui myös loput läntisen konferenssin pudotuspelijoukkueet. Kärkinelikon lisäksi tosipeleihin matkaavat Spartak Moskova, Lokomotiv Jaroslav, Torpedo ja HK Vitjaz.

Myös itäisen konferenssin pudotuspelijoukkueet alkavat olla selvillä. Kahdeksan parhaan joukkoon yltävät varmuudella Ak Bars Kazan, Barys Nur-Sultan, Avangard Omsk, Jekateringburg, Sibir Novosibirsk, Salavat Ufa ja Magnitogorsk.

Kierroksen suurin suomalaisnimi oli Koskirannan sijaan Ufan Sakari Manninen, joka teki kaksi maalia. Teemu Hartikainen alusti hänen toisen rysänsä.

Moskovan Dynamon Teemu Pulkkinen teki puolestaan historiaa latomalla kauden 23. osumansa. Yksikään suomalaispelaaja ei ole aiemmin tehnyt yhden kauden aikana yhtä montaa maalia runkosarjassa.

Suomalaisista tehopisteille pääsivät myös Sibirin Juuso Puustinen (1+1), Vitjazin Joonas Nättinen (0+1) ja Jokerien Petri Kontiola (0+1).

KHL:n tiistain tulokset:

Sibir Novosibirsk-Magnitogorsk 4-1
Ak Bars Kazan-Salavat Ufa 3-2
Torpedo Nizhni Novgorod-Jokerit 3-1
Severstal Tsherepovets-HK Sotshi 3-2
Dinamo Minsk-Lokomotiv Jaroslav 3-5
Avangard Omsk-Jekateringburg 2-4
Dynamo Moskova-Traktor Tsheljabinsk 3-2 vl.
HK Vitjaz-Spartak Moskova 2-4
TsSKA Moskova-SKA Pietari 1-4


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!