NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Antti Niemi tolppien väliin - Nicklas Jensen palaa kokoonpanoon Jokereiden ”90’s Night” -ottelussa

15.2.2020 - 11:13:06


Jokerit kohtaa KHL:n lauantain kotiottelussaan itäisessä konferenssissa kahdeksantena olevan Metallurg Magnitogorskin. Helsinkiläisten maalilla pelaa Antti Niemi. Myös Nicklas Jensen on jälleen kokoonpanossa.

Jensen ei pelannut pienen vamman vuoksi torstaina Jekaterinburgissa, kun Jokerit kukisti Avtomobilistin luvuin 4-3. Helsinkiläisten maaleista vastasivat Ahti Oksanen (2), Veli-Matti Savinainen ja Brian O’Neill. Janis Kalnins torjui 23 kertaa.

Jensen palaa tutulle paikalleen Petri Kontiolan ja Henrik Haapalan rinnalle. Muuten kokoonpano on sama kuin torstaina. Loukkaantuneiden listalla jatkavat Alex Grant, Henri Ikonen ja Oliver Lauridsen. Kiekko-Vantaan matkassa kahden pelin vieraskiertueella ovat Aleksi Halme ja Konsta Hirvonen.

Jokerit lähtee lauantaihin läntisen konferenssin neljänneltä sijalta. Edellä oleva SKA on neljä pistettä edellä ja Dynamo Moskova neljäntenä neljä pistettä perässä. Dynamo on pelannut yhden ottelun Jokereita vähemmän ja joukkueet kohtaavat maanantaina isossa ottelussa Helsingissä.

Lauantain vastustaja Metallurg on hävinnyt kuudesta viime pelistään viisi. Viimeksi torstaina joukkue jäi nollille Neftehimikin vieraana ja playoff-paikka alkaa olla uhattuna. Metallurg on idässä kahdeksantena vain kaksi pistettä Neftehimikiä edellä.

Jokerit ja Metallurg kohtasivat kaksi viikkoa sitten Magnitogorskissa, jossa helsinkiläiset olivat jatkoajan jälkeen parempia luvuin 4-3. Jensen osui kahdesti tuomalla Jokerit ensin viime hetkillä tasoihin ja iskemällä voittomaalin jatkoajan alkajaisiksi.

Ottelu on teemaltaan 90’s Night. Paikan päällä hallilla on Jokereiden 1990-luvun pelaajia, valmentajia ja taustahenkilöitä. He jakavat nimikirjoituksia ja ottavat yhteiskuvia kannattajien kanssa katsomon 111 kohdalla ensimmäisellä erätauolla.

Ottelu alkaa klo 16.00.

Jokereiden kokoonpano:
6 Jesse Joensuu – 93 Peter Regin (C) – 21 Brian O’Neill
25 Henrik Haapala – 27 Petri Kontiola – 71 Nicklas Jensen
19 Veli-Matti Savinainen – 37 John Norman – 80 Saku Mäenalanen
9 Ahti Oksanen – 41 Antti Pihlström – 12 Marko Anttila (A)
44 Mikko Lehtonen – 90 David Sklenicka
50 Viktor Lööv – 18 Sami Lepistö (A)
42 Teemu Eronen – 4 Tommi Kivistö
31 Antti Niemi (98 Janis Kalnins)
Lähde: Jokerit


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

Ilves jatkaa tutulla kapteenilla

24.2.2020 14:09:27

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, sunnuntain tulokset

24.2.2020 08:00:18