Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Frans Tuohimaan temppu sai ruotsalaisetkin hehkuttamaan, myös katkeria lausuntoja kuultiin - "Katsokaa miten iloiseksi hän tuli"

14.12.2019 - 18:24:37


Maalivahti Frans Tuohimaa teki unohtumattoman debyytin lauantaina Suomen jääkiekkomaajoukkueessa, kun Suomi kaatoi Ruotsin Moskovan EHT-turnauksessa lukemin 5-1.

Tuohimaa ohitettiin ottelussa vain kerran ja ottelun lopuksi HIFK-vahti kruunasi urakkansa vippaamalla kiekon tyhjään maaliin.

Ruotsissa Tuohimaan temppua ihasteltiin. Ottelua Viasatille selostanut Niklas Holmgren ei ollut uskoa Tuohimaan temppua todeksi.

- Oj, Oj, Oj, Frans Tuohimaa teki maalin Ruotsin verkkoon. Katsokaan nyt miten iloiseksi hän tuli, mutta niin tulisin kyllä minäkin, mikäli olisin maalivahti, Holmgren hehkutti Aftonbladetin mukaan.

Entisen jääkiekkoilijan Richard Wallinin kommentti oli puolestaan kitkerämpi. Wallin piti Tuohimaan temppua "naurettavana".

Tuohimaalla on takanaan todella erikoinen viikko. Hänet hälytettiin pikakomennuksella Leijonien mukaan, kun KHL-vahti Jussi Olkinuora loukkaantui. Tuohimaa ei ollut Jukka Jalosen valmennusryhmän alkuperäisissä suunnitelmissa, mutta HIFK-vahti osoitti nopeasti, että hänelle on käyttöä maajoukkueessa.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!