Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

MM-kisajäiltä tuttu tshekkipelaaja Jokereihin - Jari Kurri: ”Puolustaja, jonka parhaat vuodet ovat vielä edessä”

12.12.2019 - 09:59:33


Jääkiekon KHL:ssä pelaava Jokerit ja puolustaja David Sklenicka, 23, ovat sopineet pelaajan siirtymisestä helsinkiläisseuraan loppukauden kattavalla sopimuksella. Hän on esiintynyt kahtena viime keväänä Tshekin MM-joukkueessa.

- Sklenicka on nuori ja eteenpäin menevä puolustaja, jonka uran parhaat vuodet ovat vielä edessä, vaikka hän on esiintynyt jo kahdesti MM-kisoissa. Hänellä on talven ja kevään aikana hyvä mahdollisuus antaa näyttöjä myös tulevia kausia silmällä pitäen, Jokereiden GM Jari Kurri kertoo tiedotteessa.

Sklenicka on pelannut tällä ja viime kaudella AHL-seura Laval Rocketin riveissä Pohjois-Amerikassa. Yhteensä 75 runkosarjaottelussa on syntynyt 4+8=12 pistettä. Vuodet olivat nuorelle puolustajalle ensimmäiset ulkomaisessa sarjassa.

Pienessä Rakovnikin kaupungissa syntynyt Sklenicka pelasi neljällä kaudella kotimaansa pääsarjaseura HC Plzenin riveissä ennen siirtoaan AHL:ään. Hän saavutti Tshekin liigan pronssia kauden 2015-16 päätteeksi.

Kertaalleen alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa esiintynyt pelaaja debytoi miesten MM-kisoissa keväällä 2018 ja kuului Tshekin ryhmään myös tämän vuoden turnauksessa. Maaotteluita on vyöllä jo komeat 35 ja tehoja 1+7=8.

Sklenicka pelaa Jokereissa numerolla 90. Hän liittyy joukkueen harjoitusvahvuuteen ensi maanantaina.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!