NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lehtonen, Anttila ja Savinainen Linnan juhliin - Jokerit pelaa tänään viidellä puolustajalla

6.12.2019 - 13:32:00


Janis Kalnins pelaa kahdeksannen peräkkäisen pelinsä Jokereiden maalilla, kun joukkue kohtaa Sibir Novosibirskin itsenäisyyspäivän KHL-kamppailussa.

Mikko Lehtonen, Marko Anttila ja Veli-Matti Savinainen matkustivat keskiviikon ottelun jälkeen takaisin Suomeen valmistautumaan Linnan juhliin. Tämän vuoksi Jokerit pelaa tänään viidellä puolustajalla, kun vielä Teemu Eronen puuttuu henkilökohtaisen syyn ja Oliver Lauridsen loukkaantumisen vuoksi.

Hyökkäyksessä Anttilan ja Savinaisen paikat ottavat Mika Niemi ja edellisissä peleissä 13. hyökkääjänä ollut Aleksi Halme. Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat Nicklas Jensen ja Saku Mäenalanen.

Jokereiden osalta vieraskiertue on sujunut mallikkaasti, sillä sekä Ufassa että Nur-Sultanissa tuli voitot varsinaisella peliajalla. Kalnins on ollut vakuuttava maalilla ja hyökkäyspäässä esiin on noussut etenkin Brian O’Neill, joka on neljän kamppailun pisteputkessa. Näissä peleissä hän on tehnyt tehot 3+2=5.

Sibir aiheutti helsinkiläisille tappion viikko sitten Helsingissä ja on tämän jälkeen voittanut myös kaksi seuraavaa otteluaan. Siperialaisryhmä pääsee näin kotikaukaloon voimiensa tunnossa.

Tutut suomalaisvahvistukset Harri Säteri, Jyrki Jokipakka, Jukka Peltola, Juuso Puustinen ja Mikael Ruohomaa ovat kaikki kehissä. Jälkimmäisin on takonut kolmeen viime peliin jättitehot 3+4=7.

Itsenäisyyspäivän ottelu alkaa klo 14.30 Suomen aikaa.

Jokereiden kokoonpano:
6 Jesse Joensuu-93 Peter Regin (C)-21 Brian O’Neill (A)
41 Antti Pihlström-27 Petri Kontiola-72 Aleksi Halme
25 Henrik Haapala-37 John Norman-11 Steve Moses
9 Ahti Oksanen-22 Mika Niemi-48 Henri Ikonen
4 Tommi Kivistö-51 Alex Grant
50 Viktor Lööv-18 Sami Lepistö (A)
63 Roope Reini
98 Janis Kalnins (31 Antti Niemi)
Lähde: Jokerit


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!