FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mörkö-Marko nöyryytti vastustajaa täysin! Jokerit karkasi vierasvoittoon KHL:ssä

4.12.2019 - 17:49:55


Helsingin Jokerit nappasi keskiviikkona toisen peräkkäisen voittonsa jääkiekon KHL:ssä, kun helsinkiläiset kaatoivat Barys Nur-Sultanin 4-2-lukemin vieraskentällä.

Jokereiden kolmannen maalin ja neljännen maalin iski Marko "Mörkö" Anttila.

Barys Nur-Sultan pääsi pelaamaan kolmannen erän loppupuolella ylivoimaa, mutta erikoistilanne meni pahasti pieleen. Nur-Sultan ei saanut ylivoimaansa toimimaan, vaan Marko Anttila karkasi alivoimalla läpiajoon ja viimeisteli Jokereiden kolmannen maalin.

Barysin selkäranka ei vielä katkennut tähän, vaan seuraava ylivoima tuotti tulosta ja nosti kotijoukkueen jälleen maalin päähän. Ylivoimamaalin laukoi Curtis Valk.

Marko Anttila osui kuitenkin vielä kerran tyhjiin ja ratkaisi Jokereiden voiton lopullisesti. Anttila teki Jokereille siis kaksi elintärkeää maalia.

Barys oli noussut kolmannen erän alussa jo kerran maalin päähän, kun Roman Starchenko pujotteli upealla yksilösuorituksella maalipaikkaan ja nosti kiekon ohi Janis Kalninsin.

Jokereiden avausmaalista vastasi toisessa erässä John Norman ja 2-0-osumasta Brian O´Neill.

Jokerit nousi 41 pisteeseen ja on edelleen seitsemäntenä KHL:n läntisessä lohkossa. Barys on itäisessä lohkossa neljäntenä, joten Jokereiden nappaama päänahka oli kovaa luokkaa. Barys oli voittanut joukkueiden neljä edellistä kohtaamista.

Jokereiden kausi jatkuu seuraavaksi perjantaina vierasottelulla Sibir Novosibirskiä vastaan.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!