NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Paras puolustaja Mikko Lehtonen NHL-huhujen keskellä – ”Keskityn omaan hommaan”

10.11.2019 - 22:12:21


Viime keväänä Leijona-paidassa jääkiekon MM-kultaa voittanut Mikko Lehtonen valittiin Karjala-turnauksen parhaaksi puolustajaksi. Lehtonen pelasi vakuuttavasti Suomen kaikissa kolmessa ottelussa.

Sunnuntaina Leijonien 2-1 -voittoon päättyneessä Ruotsi-ottelussa Lehtonen teki Suomen avausmaalin. Hän nousi vahvasti maalille ja laittoi tyylikkäästi sisään.

Lehtonen, 25, oli Suomen luottopakki myös MM-kisoissa.

- Hieno homma, että tulee minuutteja ja vastuuta. Sitten täytyy kantaa sitä ylpeydellä. Mielestäni onnistuin siinä ihan hyvin. Koitetaan vielä parantaa, hän sanoi.

Lehtonen on pelannut hyvin myös seurajoukkueessaan Jokereissa. Hän ei tyrmää, etteikö olisi mennyt pelaajana MM-kullan jälkeen eteenpäin.

- Kyllä tuntuu, että alkukauden mittaan on tullut kisojen jälkeen vielä parannusta omaan peliin. Sillä laillahan sen pitääkin mennä, että koko ajan oppii jotain uutta. Alkukausi on ollut hyvä ja siitä on saanut taas positiivista energiaa. Koitetaan jatkaa samaan malliin, Lehtonen totesi.

Huhut vievät Lehtosta NHL:ään. Tapojen mukaisesti hän ei ryhdy spekuloimaan mahdollisella NHL-sopimuksella.

- En mä ota siihen mitään kantaa. Mä pelaan ja jotkut muut sitten hoitaa niitä hommia. Mulla on agentit sitä varten, jotka hoitelee niitä puolia. En ole nyt jutellut vähään aikaan mitään. Mä keskityn tuolla jäällä omaan hommaan.

Lehtosen KHL-sopimus jatkuu vuoteen 2021.

- Mulla on ensi kaudella sopimus vielä Jokereissa, hän painotti.

Jokereissa Lehtosella on seuraavaksi edessään pitkä lentomatka. Suuntana on Kiinan pääkaupunki Peking, josta Jokerit aloittaa Kaukoidän kiertueensa.

- Huomenna lähdetään illan suussa lentämään. Ei hirveästi kerkeä huilimaan, mutta semmosta se on välillä. Nautitaan nyt, kun tulee paljon pelejä.

Haastattelu: Otto Palojärvi, Hartwall-areena


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lukolta ikäviä uutisia

25.2.2020 11:42:35