NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Maalin makuun päässyt Sakari Manninen ei ollut tyytyväinen esitykseensä – ”Työmaata on vielä”

9.11.2019 - 21:51:47


Leijonat koki jääkiekon Karjala-turnauksessa lauantaina harmittavan niukan 2-3 -tappion Tshekille voittolaukauskisan päätteeksi. Tappio oli erityisen harmittava, koska hyviä paikkoja oli useampia, mutta Tshekki tasoitti kolmannen erän lopussa.

Torstaina Suomi oli voittanut Venäjän 4-3. Viime kevään MM-kultasankari Sakari Manninen piti Tshekki-peliä aika samanlaisena kuin Venäjä-peliä.

- Samantyyppinen maalin peli oli. Kaikki pelit täällä on. Pitää kamppailla lujaa ja luistella molempiin suuntiin. Jos vähänkin nukahdat, on kaverilla heti huippupaikka, Manninen sanoi.

Mannisen mukaan kova työnteko palkitsee, vaikka voittoa ei nyt tullutkaan.

- Meidän joukkue on tämmöinen työnteko edellä. Tehdään töitä kovasti ja kaikki hyvä tulee sitten sen jälkeen. Kiekkoa maalille ja äijää sinne. Molemmat maalit tulivat tänään silleen. Voitettiin kiekkoja nyt siellä pari kertaa.

Manninen teki Suomen toisen maalin. Omaan esitykseensä hän ei ollut täysin tyytyväinen.

- Kyllä tässä on parannettavaa vielä aika paljon. Vaikka nyt onnistuin maalin tekemään, niin kyllä siinä on työmaata vielä.

Sunnuntaina Suomi kohtaa isänpäivän derbyssä Ruotsin. Manninen odottaa tasaista taistoa.

- Samanlaista peliä odotan. Tempo on varmasti kova siellä. Mennään lujaa. Kamppailut pitää voittaa, ettei tarvitse puolustaa niin paljon. Kun paikka tulee, pitää kiekko laittaa kyllä maaliin.

Haastattelu: Otto Palojärvi, Hartwall-areena


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!