NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mörköä harmitti – ”Olisi ollut enemmänkin tarjolla”

9.11.2019 - 21:23:46


Leijonat taipui jääkiekon Karjala-turnauksessa Tshekille voittolaukauskisan jälkeen 2-3. Suomi menetti kahdesti johtoasemansa.

Viime kevään MM-kultasankari Marko Anttila, ”Mörkö”, piti Leijonien esitystä kuitenkin parempana kuin torstain voittoisassa Venäjä-ottelussa.

- Mun mielestäni parannettiin Venäjä-pelistä. Kova vastustaja oli taas ja mun mielestäni pelattiin hyvää ja vauhdikasta lätkää, Mörkö sanoi.

Leijonien puolustuspeli oli kyllä parempaa, mutta reilua minuuttia ennen loppua Tshekki sai 2-2 -tasoitusmaalin vähän helposti.

- Parannettiin pieniä asioita. Mun mielestäni Tshekillä oli vaikeampaa hyökätä meitä vastaan kuin Venäjällä oli. Puolustettiin paremmin. Vähän turha se maali siihen loppuun. Olisi ollut enemmänkin tarjolla, Mörkö harmitteli.

Tshekin paras pelaaja oli maalivahti Marek Langhamer. Hän takasi muun muassa sen, ettei Mörkö lyönyt sisään.

- Kyllä Tshekin veskari oli hyvä tänään. Ylivoimallakin meillä oli paljon paikkoja tänään. Viisi kolmostakin. Pelin olisi voinut tappaa aikaisemmin, Mörkö totesi.

Leijonilla on kahdesta ottelustaan koossa neljä pistettä, mikä oikeuttaa sarjataulukon kakkospaikkaan. Sunnuntaina vastaan tulee Ruotsi.

- Pienestä kiinni. Kyllähän meidän pitää paikat käyttää paremmin. Otetaan tästä oppia huomiselle, Mörkö päätti.

Haastattelu: Otto Palojärvi, Hartwall-areena


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!