NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kevään kultaleijonista tehtiin dokumentti - ensiesitys itsenäisyyspäivänä

17.10.2019 - 13:22:59


Suomen viime kevään miesten MM-kultajoukkueesta on tehty dokumentti, joka saa ensi-iltansa itsenäisyyspäivänä, tiedottaa C More.

Kultaiset Leijonat -dokumentti tulee näytettäväksi C Moren kanaville ja C More -suoratoistopalveluun 6. joulukuuta. Dokumentti esitetään MTV3-kanavalla joulun alla.

Kyseessä on kaksiosainen dokumentti, joka on toimittaja Jani Uotilan ja kuvaaja Matias Ziemannin käsialaa. Dokumentti käsittelee sitä matkaa, joka johti mestaruusjuhliin.

Uotilan mukaan ohjelmassa tulee ilmi uudenlaisia näkökulmia ja asioita.

- Myös se käy dokumentissa ilmi, että vaikka odotukset olivat matalalla, oli joukkueen sisällä ennen avausottelua Kanadaa vastaan erittäin kovat paineet. Ja toisin kuin julkisuuteen annettiin ymmärtää, myöskään ilmapiiri ei ollut mitenkään leppoisa turnauksen avauspelin alla, Uotila sanoo tiedotteessa.

Lisäksi tarkastelussa ovat pienimmätkin nyanssit, jotka voivat tuntua turhilta, mutta saattavat ratkaista isoja asioita.

- Tästä yhtenä esimerkkinä on joukkueen hieroja Juha Sulin, joka näyttää, miten hän rakkaudella valmistelee vaihtopenkillä tarvittavat jääpussit juuri sellaisiksi kuin kukin pelaaja haluaa.

Dokumentin on tuottanut Groundhog Media Oy.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!