NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kärpät olisi tarvinnut CHL:ssä voiton varsinaisella peliajalla - "Pienet oli marginaalit, ei mahda mitään"

16.10.2019 - 07:20:15


Oulun Kärppien urakka jääkiekon Champions Hockey Leaguessa päättyi tiistaina. Kärpät kukisti ruotsalaisen Skellefteå AIK:n kotonaan voittolaukauskilpailun päätteeksi 5-4. Se ei riittänyt jatkopaikkaan.

Kärpät olisi tarvinnut kolmen pisteen voiton, mutta Skellefteå pääsi tasoittamaan 4-4:ään vain 27 sekuntia ennen kolmannen erän päättymistä.

- Huippumatsi ehdottomasti. Molemmille tärkeä iso peli. Vauhtia ja kovaa kamppailua. Oltiin hyvin kiinni pelissä, mutta niin vaan ihan lopussa rynnivät tasoihin. Meillä oli ennen sitä paljon paikkoja kolmannessa erässä tehdä lisämaaleja, mutta saivat puolustettua ne pois. Huippupeli pelattiin Skellefteå vastaan. Pienet oli marginaalit, ei mahda mitään, Kärppien apuvalmentaja Lauri Mikkola manasi ottelun päätyttyä CHL:n tiedotteessa.

Skellefteä, Bern ja Kärpät päätyivät kaikki 11 pisteeseen E-lohkossa. Keskinäisten otteluiden tulokset jättivät Kärpät kolmikon huonoimmaksi.

- Me pelasimme todella tasaisia otteluita Skellefteån kanssa. Olen todella ylpeä joukkueestani. Mielestäni pelasimme hyvän ottelun ja meillä oli mahdollisuudet voittaa, mutta emme onnistuneet tekemään viidettä maalia. Skellefteån maalivahti oli loistava molemmissa peleissä. Nyt CHL on historiaa meidän osaltamme tänä vuonna. Toivotan onnea Skellefteålle jatkopeleihin ja toivottavasti olemme mukana taas vuoden päästä, Kärppien vastuuvalmentaja Mikko Manner sanoi seuran verkkosivuilla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!