FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Karri Kivi vahvistamaan C Moren kiekkotiimiä

15.10.2019 - 11:47:08


Valmentaja Karri Kivi liittyy mukaan C Moren kiekkotiimiin. Kivi on asiantuntijana Petteri Nokelaisen ja Pekka Kangasalustan rinnalla jo tiistain huipputärkeässä CHL-ottelussa Kärpät-Skellefteå.

Kivi on tuttu kasvo C Moren MM-kiekkolähetyksistä, ja nuorten maailmanmestarivalmentaja nähdään studiossa myös ensi kevään Sveitsin kisoissa. CHL-lähetyksissä on kauden loppuun asti mukana myös uusi kasvo, kauden mainiosti aloittaneen Jukurien päävalmentaja Pekka Kangasalusta.

Champions Hockey Leaguessa pelataan tällä viikolla alkulohkojen päätöskierros. Tiistain studiopelinä nähdään klo 18.30 alkaen Kärpät-Skellefteå, ja panokset ovat suurimmat mahdolliset: Voittaja jatkaa marraskuussa alkaviin pudotuspeleihin.

Muista suomalaisjoukkueista Tappara hamuaa jatkopaikkaa, mutta se edellyttää kotivoittoa norjalaisesta Frisk Askerista keskiviikkona. Pelicansin tehtävä on näyttää mahdottomalta: Sen pitäisi voittaa Minskissä Yunost vähintään seitsemällä maalilla, ja lisäksi Trinec ei saa samaan aikaan saada pistettäkään Lausannelta. HPK:n pelit CHL:ssä päättyvät alkulohkoon.

Lähde: C Moren tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!