NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mestis-seura hankki kanadalaispakin - ”Hakee Suomesta ponnahduslautaa uralleen”

17.9.2019 - 11:57:28


Kanadalainen puolustaja Riley Stadel vahvistaa rovaniemeläisseura RoKin puolustusosastoa Mestis-kauden 2019-20 kattavalla sopimuksella.

Vancouverista kotoisin oleva Stadel, 23, liittyy RoKin vahvuuteen tiistain harjoituksissa, ja hän todennäköisesti pelaa jo torstaina pelattavassa harjoitusottelussa Kemissä, kun RoKi kohtaa IPK:n.

Stadel on pelannut Kanadan pääjuniorisarjoihin lukeutuvaa WHL:ää peräti 347 ottelua kooten niissä puolustajalle hyvät tehot 128 tehopistettä. Kaksi edellistä kautta hän pelasi Iso-Britannian pääsarjassa EIHL:ssä yhteensä 96 ottelua tehden 37 tehopistettä.

Stadel saapuu Rovaniemelle edetäkseen urallaan Euroopan pääsarjoihin.

- Hänellä on hyvä ykkössyöttö, liike ja laukaus, sekä kova halu eteenpäin. Riley hakee Suomesta ponnahduslautaa uralleen, RoKin päävalmentaja Santeri Immonen kertoo seuransa sivuilla.

Try-outin kautta joukkueesta pelipaikkaa hakivat hyökkääjät Tommi Siliämaa ja Toni Nurminen. Siliämaa jatkaa RoKissa Mestis-kauden 2019-20 kattavalla sopimuksella. Tommi pelasi RoKin Mestis-joukkueessa jo kausilla 2015-17, mutta on kärsinyt pari viime kautta loukkaantumisista, ja on nyt toipunut pelikuntoon. RoKi-kasvatti Nurminen aloittaa kauden Suomi-Sarjan Raahe-Kiekossa.

Edellisissä otteluissa sivussa kokoonpanosta olleen hyökkääjä Ville Heikkisen vamma osoittautui ennakoitua pahemmaksi, ja hän on sivussa peleistä arviolta 6-8 viikkoa.

Stadelin kiinnityksen, ja viimeisimpien muutosten jälkeen RoKi ei enää aktiivisesti etsi uusia pelaajia, vaan joukkue on valmis Mestis-kauden avaukseen 27. syyskuuta, kun RoKi kohtaa Kajaanin Hokin Lappi Areenalla.

Lähde: RoKi


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL:n karanteeni päättyy

25.5.2020 19:00:00