NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jokereiden päävalmentaja Lauri Marjamäki karusta tappiosta: ”Ei aleta liikaa synkistelemään”

13.9.2019 - 23:11:14


Jokerit oli tulostaululla kuskin paikalla valtaosan illasta KHL:n vierasottelussa Torpedo Nizhni Novgorodia vastaan, mutta joutui lopussa taipumaan 5-6-jatkoaikatappioon. Vahva kotijoukkue sai hurmoksen päälle oikeaan aikaan.

Jokerit karkasi Petri Kontiolan, Antti Pihlströmin, Mikko Lehtosen ja Henri Ikosen osumilla jo 4-1-johtoon toisessa erässä. Torpedo tuli maalin päähän, kunnes Alex Grantin sivallus vei helsinkiläiset 5-3-johtoon. Lopussa vastustaja kuitenkin tuli rinnalle ja lopulta jatkoajalla ohi.

Päävalmentaja Lauri Marjamäki manaili jäähyjä, joiden aikana kotijoukkue pääsi mukaan peliin. Keskiviikkona Torpedo oli voittanut TsSKA:n jatkoajalla 2-1, joten mahdollisuuden saadessaan joukkue tiesi pystyvänsä horjuttamaan vastustajiaan.

- Jäähykurimme on ollut tähän asti aika hyvää, mutta nyt otimme kuusi kakkosta. Tietenkin vastustaja saa silloin momentumin. He tekivät kaksi maalia ylivoimalla ja vielä yhden ilman maalivahtia. Erikoistilannepeli hävittiin 3-0, eikä pelattu itse kuin kahdesti ylivoimaa, Marjamäki pureskelee seuransa sivuilla.

Torpedo pommitti Jokereiden maalia kohden 48 laukausta helsinkiläisten jäädessä 28:aan. Oman alueen pelissä on edelleen tekemistä, mutta on muistettava, että matka on vasta alussa.

- Puolustuspelaamista yritetään parantaa, koska liikaa tulee kiekonmenetyksiä. Sellainen pieni huolimattomuus pitää saada pois, Marjamäki sanoo.

- Olemme alkutaipaleella, kaikki kokemukset pitää ottaa peleistä ja olla rehellisiä tuloksesta riippumatta. Nyt se oli negatiivinen, mutta pisteeseenkin voi olla ihan tyytyväinen, koska täällä oli kova kotijoukkue vastassa.

Tehot 1+2 kasannut Lehtonen nousi KHL:n pistepörssin kärkeen TsSKA-supertähti Kirill Kaprizovin rinnalle. Jokeripakki on tehnyt viidessä pelissä 3+4=7 pistettä, Kaprizov on taas on pelannut ottelun enemmän tehoin 1+6=7.

Jokerit on saanut hanoja auki kolmessa viime pelissä, mikä lupaa hyvää jatkoa ajatellen.

- Viisi maalia vieraskentällä pitäisi riittää voittoon, mutta nyt ei riittänyt. Paljon on pelissä positiivisia asioita, eikä aleta liikaa synkistelemään tätä lopputulosta, Marjamäki toteaa.

- Nyt on kolme pistettä otettu kahdesta pelistä tältä kiertueelta. Sunnuntaina on SKA:ta vastaan hieno mahdollisuus kasvattaa se potti viiteen.

Jokerit kohtaa SKA Pietarin sunnuntaina klo 17.00.

Lähde: Jokerit


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!