NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jari Kurri Mörkö-Anttilasta: ”Ei kai sitä olisi kukaan uskonut”

19.8.2019 - 19:57:39


Jokereiden KHL-jääkiekkojoukkueen omistaja ja General Manager Jari Kurri on vakuuttunut, että hänen seurallaan on alkavaksi kaudeksi kilpailukykyinen joukkue. Jokereiden joukkuetta on suomalaistettu ja mukaan on tullut Petri Kontiolan, Veli-Matti Savinaisen ja Antti Niemen kaltaisia kokeneita sotaratsuja.

-Kyllä mä tyytyväinen joukkueeseen olen. Tietenkin pelit kertovat totuuden, mutta lähtökohtaisesti tässä kolmen viikon aikana on ollut tosi hyvä meininki päällä, Kurri kertoo Sport Contentille.

Kokemattomuudesta menestyksen ei pitäisi olla kiinni. Onhan Jokereissa mukana monta maailmanmestaria ja MM-mitalistia. Niemi on voittanut Stanley Cupin.

-Uudet pelaajat ovat tuoneet motivaatiota ja energiaa. Kontiolat ja Niemen Antti, jotka maailmaa ovat nähneet, ovat olleet motivoituneita ja innostuneita ja se tarttuu myös muihin. Nämä ovat pro-jätkiä, toteaa Kurri.

Kurrin mukaan joukkuetta haluttiin suomalaistaa, mutta kyse ei ollut siitä, etteikö suomalaisista olisi oltu erityisen kiinnostuneita aiemminkin.

- Suomalaisia pelaajia tosi paljon. Ainahan suomalaisia pelaajia on yritetty hankkia, mutta aina se ei ole onnistunut. Tänä vuonna saatiin tosi hyvin heitä.

Leijonien viime kevään MM-joukkueesta mukana ovat Savinainen, Mikko Lehtonen ja tietenkin Marko Anttila. ”Mörkö” varasti koko shown tehtyään pudotuspeleissä ratkaisevat maalit Venäjää ja Kanadaa vastaan.

Kurri lupaa, ettei ”Mörköä” polteta loppuun.

- Ei kai sitä kukaan olisi uskonut. Oli se niin hieno tarina kaikin puolin se MM-kulta. Siitä saa tehtyä hienon kirjan. Me ollaan tietenkin ylpeitä, että meillä on Marko Anttila joukkueessa. Mutta yritetään nyt rauhottaa, että Marko pääsee keskittymään peleihin, eikä revitä häntä joka paikkaan. Varmasti kiivas kesä on ollut kyllä Mörköllä. Hän on päässyt eteenpäin Jokereissa tässä muutaman vuoden aikana.

Anttilan kansansuosion avulla väkeä luulisi saavan halliin.

- Kyllä mekin halutaan hyödyntää tilanne järkevissä merkeissä. Markkinoinnissa ollaan käytetty häntä paljon, kun on kuuma nimi, Kurri toteaa.

Haastattelu: Otto Palojärvi


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lukolta ikäviä uutisia

25.2.2020 11:42:35