NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jääkiekkoilija Siim Liivik teki sopimuksen – ”Annoin GM:lle pientä painetta”

25.6.2019 - 17:04:38


Hyökkääjä Siim Liivikin jääkiekkoura jatkuu Keski-Euroopassa. Päättyneellä kaudella Klagenfurter AC:n paidassa monikansallisen EBEL-liigan mestaruutta juhlinut ja fanien suosikiksi noussut ”Märkä-Simo” on tehnyt itävaltalaisjoukkueen kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen.

– Annoin GM:lle pientä painetta mestaruusjuhlissa, kun oma sopimus tuli lavalla puheeksi. Fanien meteli oli sen verran kova, että diili tehtiin lähes saman tien juhlien jälkeen. Kyseessä on mieletön kiekkokaupunki ja organisaatiossa on asiat kohdillaan, joten fiilikset ovat erinomaiset. Ykköstavoitteeni oli jatkaa Klagenfurtissa, Liivik kommentoi peliyhtiö Unibetille.

Klagenfurter AC:n päävalmentajana jatkaa joukkueen mestaruuteen luotsannut Petri Matikainen. Myös joukkueen runko tulee Liivikin mukaan pysymään käytännössä samana. Itävaltalaisjoukkueen kausi alkaa jo elokuun lopussa, kun joukkue kohtaa Champions Hockey Leaguen avauskierroksella Tapparan.

– Oma ja joukkueen ehdoton tavoite on EBEL-liigan mestaruuden uusiminen. Myös CHL kiinnostaa Keski-Euroopassa enemmän kuin Suomessa ja on meidän joukkueelle tosi tärkeä juttu ensi kaudella. On mahtavaa päästä pelaamaan myös Suomeen.

Henkilökohtaisella tasolla Liivikin tavoitteena on pelata jälleen ehjä kausi.

– Haluan pysyä terveenä ja auttaa taas nuoria jätkiä eteenpäin joukkueessa. Ja pysyä tietysti myös vastustajien ja heidän faniensa ihon alla. Treenaan vielä heinäkuun ajan omatoimisesti Helsingissä ennen paluuta Itävaltaan, ja muuten kesään kuuluu muun muassa ensi viikolla käynnistyvä nuorten jääkiekkoleiri Tallinnassa, leirin perustaja Liivik kertoo.

Lähde: Unibetin tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL: Miikka Salomäki farmiin

17.11.2019 22:46:29