NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Leijona-hyökkääjä Mörkö-Markosta: ”Se on huikea äijä”

25.5.2019 - 23:00:41


Leijonat pehmitti Venäjän 1-0 ja eteni jääkiekon MM-finaaliin. MM-kisojen ensikertalainen, hyökkääjä Niko Ojamäki pelasi uransa toistaiseksi huikeimman ottelun.

-Kyllä tämä aika kohokohta on. Ei tämmöistä ole tullut vielä eteen, Ojamäki sanoi Sport Contentille.

Maalivahti Kevin Lankinen piti Aleksander Ovetshkinia ja kumppaneita vastaan nollan.

-Maalivahtipeli oli aivan huikea. Keke ei päästänyt yhtään maalia, vaikka oli kuitenkin maailmanluokan maalintekijöitä vastassa, joilla oli paikatkin. Puolustuspeli myös. Kiekollisesti oltiin jäljessä, mutta korvataan se taistelulla, arvioi Ojamäki Leijonien vahvuuksia ottelussa.

Voittomaalista vastasi kapteeni Marko Anttila. Yli kaksimetrinen Anttila on MM-kisoissa syttynytkin todella merkittäväksi maalintekijäksi.

-Se on huikea äijä. Kyllä se kapteeni joka kerta nousee sieltä vaan isompaan ja isompaan rooliin. Kentän ulkopuolellakin ihan mahtava johtaja ja sitten pystyy ottamaan nää pelit haltuun, niin onhan se ihan fantastista, Ojamäki hehkutti.

Ennen MM-turnausta oli spekulointia, ettei Leijonat pääsisi edes puolivälieriin. NHL-pelaajathan kieltäytyivät kisamatkasta.

-Ei kannata niitä ennakkoluuloja ennen kisoja antaa. Me lyödään joka kerta sydän likoon. Ihan sama, mikä peli on. Katsotaan, mihin se riittää ja nyt se on riittänyt aika pitkälle, totesi Ojamäki.

Sunnuntaina Suomi pelaa maailmanmestaruudesta Kanadaa vastaan. Leijonilla on nelisen tuntia enemmän palautumisaikaa. Ojamäen mukaan siitä on apua.

-Totta kai sillä on vähän merkitystä. Neljä tuntia on aika iso aika, kun seuraavana päivänä on kuitenkin peli.

Haastattelu: Otto Palojärvi, Bratislava


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ronaldo pelasti Juventuksen

21.9.2019 20:45:35