NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ruotsi haastaa puhtaan pelin Venäjän taistelussa B-lohkon voitosta - "Iso tilaisuus meille"

21.5.2019 - 08:40:28


Ruotsi tuskaili Latviaa vastaan jääkiekon MM-kisoissa maanantaina. Tre Kronor sai lopulta ratkaistua 5-4 -voiton tyhjiin, koska Latvia olisi tarvinnut voiton varsinaisella peliajalla.

Se tiesi myös sitä, että Ruotsilla on yhä mahdollisuus B-lohkon voittoon. Tre Kronor kohtaa alkulohkovaiheen päätöspäivänä tiistaina Venäjän, jolla on kolme sarjapistettä enemmän. Ruotsi tarvitsee myös jonkinlaista apua Sveitsiltä, joka kohtaa Tshekin. Ruotsi ja Tshekki ovat tasapisteissä.

Puhtaan pelin Venäjä on kova haaste Ruotsille, joka hävisi MM-turnauksen avausottelussaan Tshekille.

- Me emme voi antaa Venäjälle sitä tilaa ja aikaa, jota he haluavat. Jos Venäjä joutuu työntäyteiseen otteluun ja saa koko ajan ihmisiä iholle, niin he tulevat turhautumaan, Ruotsin hyökkääjä Patric Hörnqvist näki lähtökohdat tiistain taistoon Aftonbladet-lehdessä.

Venäjä tunnetaan hyökkäyspään tähdistään. Mutta myös puolustuspeli on toiminut. Venäjä on päästänyt koko turnauksessa tähän mennessä vain kolme kiekkoa omiin.

- Venäjällä on melkein All-Star -joukkue. Tiedämme, että he ovat todella taitavia. Siitä tulee tietenkin vaikea ottelu. Se on meille iso tilaisuus pysyä täällä (Bratislavassa) eikä tarvitsisi matkustaa Kosiceen, Ruotsin puolustaja Mattias Ekholm sanoi Kansainvälisen jääkiekkoliiton IIHF:n verkkosivuilla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ronaldo pelasti Juventuksen

21.9.2019 20:45:35