NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Taisin pyörtyä" - murskatappion toisensa perään MM-jäillä kärsinyt Italia "won the right game"

21.5.2019 - 06:00:15


Italia hävisi jääkiekon MM-kisoissa kuusi ensimmäistä otteluaan maalierolla 1-45. Sitten tuli se yksi voitto, joka pitää saapasmaan A-sarjassa.

Italia otti Juhani Tammisen kuuluisasta neuvosta "win the right games" vaarin ja voitti oikeat ottelut. Tai siis sen yhden oikean ottelun. Italia kukisti maanantaina Itävallan voittolaukauskilpaulun päätteeksi 4-3.

- On hullua, miten jääkiekossa tulee käytyä läpi tunnekirjon ääripäät. Olemme tottuneet kuulemaan muiden maiden kansallislauluja. Varsinkaan tässä turnauksessa emme ole olleet lähelläkään voittoa, joten on hauska päättää kisat hyvissä tunnelmissa, ratkaisevan rankkarin upottanut Italian Sean McMonagle iloitsi Kansainvälisen jääkiekkoliiton IIHF:n verkkosivuilla

Ratkaisu nähtiin rankkarikisan seitsemännellä kierroksella. Italian maalivahti Andreas Bernard torjui Itävallan yrityksen ja McMonagle laittoi heti perään kiekon verkkoon.

- Se oli outoa. Meillä kaikilla oli hassu tunne, että McMonagle tulisi tekemään maalin. Kun kiekko painui verkkoon, niin räjähdimme riemuun. En edes tiedä, mitä tapahtui. Taisin tavallaan pyörtyä, Bernard intoili.

Bernardin luonnetta on testattu MM-kisojen aikana.

- Tämä on ollut elämäni rankin viikko: 10-0, 8-0. Mutta kiitokset maalivahtivalmentajalleni, joka rohkaisi minua jokaisessa ottelussa. Tiesimme, että meillä oli mahdollisuus voittaa Itävalta ja teimme sen, Bernard jatkoi.

Itävalta oli hävinnyt Italian tapaan kaikki kuusi ensimmäistä otteluaan varsinaisella peliajalla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ronaldo pelasti Juventuksen

21.9.2019 20:45:35