NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kanadan Vegas-tähti: "USA:lla on turnauksen paras joukkue"

21.5.2019 - 00:22:45


Kanada otti jääkiekon MM-kisoissa helpon voiton maanantaina Tanskasta pelin päätyttyä 5-0. Tiistaina Kanadalla on vielä sauma lohkovoittoon, joka tosin edellyttää Suomen tappiota Saksalle ja Kanadan voittoa Yhdysvalloista.

Vegas Golden Knightsissa pelaava Kanadan hyökkääjä Jonathan Marchesseault katsoo Kanadan parantaneen peliään paljon. Ensimmäisissä peleissä Kanadalla oli vielä hakemista ja Suomi pystyi avausottelussa ottamaan vaahterapaidoista voiton.

- Ensimmäisissä peleissä kyse oli sopeutumisesta. Nyt kyse on ajoittumisesta oikeisiin paikkoihin. Jääkiekossa kyse on siitä, miten yksinkertaisesti kovalla työllä asiat tekee, niin sitä paremmin menestyy, Marchesseault sanoi.

MM-kisoissa Marchesseault pelaa ensimmäistä kertaa. Hän ei ole ollut mukana edes nuorten MM-kisoissa.

- Hieno kokemushan tämä on. Kun pelejä voittaa, tekee se asiat vieläkin mukavammaksi, hän sanoi uudesta kokemuksestaan.

Turnauksessa on mukana Britannian ja Ranskan kaltaisia joukkueita, jotka ovat Kanadalle suupaloja. Marchesseaultia tasoerot eivät haittaa.

- Noita maita vastaan on hauska pelata. He tekevät kovasti töitä. Haluavat voittaa meidät ja joskus niin käykin. Meidän on oltava valmiina.

Marchesseaultin kausi Vegas Golden Knightsissa oli vaikea. Viime vuonna joukkue eteni Stanley Cupin finaaleihin, jotka hävisi, mutta tänä keväänä tie päättyi ensimmäiselle playoff-kierrokselle.

Marchesseaultille kausi oli paljon vaikeampi. Johtuiko siitä, että vastustajat tunsivat hänet nyt paremmin?

- Ehkä se on yksi juttu, mutta en halua mennä sen taakse. Halusin revanssia pudotuspeleissä, mutta hävisimme ensimmäisellä kierroksella. Se oli pettymys. Ensi vuonna haluan parantaa taas tasoani, hän vastasi.

Tiistaina Kanada pelaa Yhdysvaltojen kovia NHL-tähtiä vastaan.

- Tulee varmasti turnauksen kovin peli toistaiseksi. Heillä on paljon hyviä pelaajia ja varmaankin paras joukkue paperilla. Tulee iso peli, Marchesseault sanoi.

Torstaina Kanada pelaa puolivälierissä. Vastaan tulee Venäjä, Ruotsi, Tshekki tai Sveitsi.

- Toisessa lohkossa on kovia joukkueita ja mikä tahansa niistä on paha vastustaja. Tästä eteenpäin pelien intensiteetti kovenee ja meidän on oltava siihen valmiita, Marchesseault päätti.

Haastattelu: Otto Palojärvi, Kosice


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ronaldo pelasti Juventuksen

21.9.2019 20:45:35