NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Leijonien luottopakki: "Kyllä me tiedettiin, että ollaan hyvä joukkue"

19.5.2019 - 23:51:47


Suomi otti jääkiekon MM-kisoissa jo viidennen voittonsa kaadettuaan sunnuntaina Ranskan 3-0. Suomi hallitsi peliä koko ajan, mutta puolustaja Mikko Lehtosen mukaan peli ei ollut helppo.

- Tiukka peli. Kaveri laittoi kaiken likoon, mutta kyllähän me oltiin tuossa pelin päällä. Pelin kulku oli meillä koko pelin ajan oikeastaan. Vähän tehokkuus uupui paikoista, mutta tyytyväisiä ollaan voittoon, Lehtonen sanoi Sport Contentille.

Perjantaina Leijonat oli voittanut Britannian 5-0.

- Aika samantyylinen peli oli. Kaveri isolla sydämellä puolustaa hyvin. Ei ole aina niin helppoa tehdä maaleja, kun kaveri on siellä ytimessä viidellä äijällä. Hienot voitot. Otetaan niistä opit matkaan, Lehtonen vertaili Kosicen lohkon heikoimpien maiden kohtaamista.

Leijonilla on kuudesta ottelusta kasassa 16 pistettä. Lohkovoitto tulee, jos Saksa kaatuu tiistaina.

- Kyllä me tiedettiin, että me ollaan hyvä joukkue. Tavoitteena oli voittaa joka peli. Mitään pistetavoitteita ei ollut, mutta otetaan ne vastaan iloisin mielin, Lehtonen sanoi menestyksestä.

Saksakin on varmistanut puolivälieräpaikkansa. Lehtonen odottaa vastuksen tiistaina kovenevan.

- Ainakin oletusarvo on se, että vastustajan taso nousee ja se on ehkä ihan hyväkin meille. Kun ratkaisupelit lähenee, täytyy saada hyviä vastustajia. Saksa on hyvä jengi ja hyvä mittari meille ennen kuin aletaan mittelöimään ratkaisupelejä.

Saksaa valmentaa suomalainen Toni Söderholm. Lehtosen mukaan Leijonille sillä ei ole merkitystä.

- Ei me sitä hirveästi mietitä. He ehkä saattavat miettiä sitä hiukan enemmän. Me uskotaan omaan juttuun. Jatketaan samaa rataa, niin hyvä tulee.

Haastattelu: Otto Palojärvi, Kosice


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!