NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

USA:n maalivahti sanoi suoraan: "MM-kisoja pitäisi lyhentää"

19.5.2019 - 20:17:41


Yhdysvallat oli jääkiekon MM-kisoissa Saksa-ottelussa yllättävänkin kovilla, mutta onnistui voittamaan 3-1. Samalla amerikkalaiset varmistivat puolivälieräpaikkansa.

Yhdysvaltain joukkueen maalivahti Cory Schneider oli tyytyväinen.

-Jokainen peli on erilainen haasteensa. Olemme oppineet läksymme. Tämä peli piti voittaa ja kolmannessa erässä tilanne oli vielä 1-1. Paineessa emme joutuneet paniikkiin, vaan pysyimme pelisuunnitelmassamme, Schneider sanoi.

Dylan Larkin tuuletti 2-1 -maaliaan yllättävänkin villisti. Hän pudotti apinan USA:n selästä.

- Larks (Dylan Larkin) teki valtavan maalin. Emme mokanneet tätä peliä. Tunnetta oli tuuletuksissa luonnollisesti mukana, Schneider sanoi.

New Jersey Devilsissä Schneiderin kausi oli rikkonainen. MM-kisoissa hän on Yhdysvaltain selkeä ykkösmaalivahti.

- Tunnen oloni hyväksi. Emme voi joka ilta tehdä viittä tai kuutta maalia, mutta jos pystyn pitämään päästetyt maalit yhdessä tai kahdessa, autan joukkuettani voittamaan, Schneider totesi.

Schneider viihtyy MM-kisoissa, mutta tekee selväksi, että MM-kisojen seitsemän kierroksen alkusarja on hänestä liian pitkä.

- Turnaus on kyllä pitkä. Eurooppalaiset joukkueet tulevat tänne kaiken lisäksi vielä leirityksen kautta. Se on valtavaa sitoutumista 82 pelin kauden jälkeen. Ei ole minun päätökseni, mutta voisimme lyhentää turnausta parilla pelillä, Schneider sanoi.

Yhdysvallat päättää alkusarjansa tiistaina. Vastaan tulee Kanada.

- Tulee hauskaa. Olemme oppineet lisää joka pelissä. Tästä eteenpäin on pelattava joka ottelussa paras pelimme. Kanada-ottelu on toivottavasti hyvä mittari meille pudotuspeleihin suunnattaessa, Schneider ennakoi seuraavaa matsia.

Haastattelu: Otto Palojärvi, Kosice


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ronaldo pelasti Juventuksen

21.9.2019 20:45:35