NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ei klassiset 110 vaan ainoastaan 100 prosenttia - MM-kisaisäntä Slovakia katkaisi tappioputkensa pakkovoitolla faneille

18.5.2019 - 06:40:13


Jääkiekon MM-kisoja isännöivä Slovakia aloitti kotiturnauksensa makealla voitolla USA:sta. Sen jälkeen kunnian kukko ei ollut laulanut.

Slovakia hävisi Suomelle, Kanadalle ja Saksalle. Perjantaina olikin pakko katkaista tappioputki ja se onnistui.

Slovakia löi Ranskan 6-3. Voitto ei kuitenkaan tullut helposti.

Slovakia johti 3-0, mutta Ranska nousi toisessa erässä maalin päähän. Isännät onnistuivat iskemään kolmannen erän alkuun kolme osumaa ja saivat helpottavan voiton.

- Me halusimme antaa 100 prosenttia faneille tänään. Voitimme heille. Meidän täytyi voittaa. Haluamme päästä neljännesfinaaleihin, Slovakian maalivahti Patrik Rybar kertoi Kansainvälisen jääkiekkoliiton IIHF:n verkkosivuilla.

Rybar taisteli tällä kaudella Harri Säterin kanssa peliajasta NHL-seura Detroit Red Wingsin farmijoukkue Grand Rapids Griffinsin tolppien välissä.

Slovakialla on vain kuusi sarjapistettä viidestä ottelusta. A-lohkon neljää jatkopaikkaa miehittävät Suomi (13 pistettä), Saksa (12), Kanada (9) ja USA (8). Saksa, Kanada ja USA ovat pelanneet vasta neljä ottelua.

Slovakia kohtaa viimeisissä otteluissaan Britannian ja Tanskan. Saksa joutuu pelaamaan vielä Kanadaa, USA:ta ja Suomea vastaan.

- Pelasin ensimmäiset nuorten MM-kisani Torontossa, missä oli 15000 katsojaa, mutta tämä on kotini. Olen kotoisin Kosicesta ja meidän fanimme kuuluvat maailman parhaiden joukkoon. On todella mahtavaa pelata faniemme edessä, Slovakian pakkilupaus Martin Fehervary hehkutti.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!