NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Sakari Manninen Britanniasta: "Joukkuepelaaminen heillä huimaa luokkaa"

17.5.2019 - 23:59:29


Leijonat otti jääkiekon MM-kisoissa historiallisen ensimmäisen voittonsa Iso-Britanniasta. Hyökkääjä Sakari Manninen piti joukkueensa esitystä hyvänä.

- Hyvältä tuntuu. Tiukkaa oli eka erä, 0-0. Toisessa erässä saatiin maaleja. Hyvä vastaiskujoukkue Britannia oli. Jos ei hereillä ollut, niin tuli kyllä kovaa neljällä viidellä äijällä maalille, Manninen summasi Sport Contentille.

Manninen kehui Leijonien puolustuspeliä.

- Hyvää puolustamista tarvittiin. Parannettiin sitä pelin aikana ja saatiin minimoitua sitä vastahyökkäystä. Jussilla hyvä nollapeli maalilla. Puolustettiin hyvin. Hyvä peli.

Britannia taisteli ensimmäisessä erässä hyvin ja oli vähällä siirtyä johtoonkin. Mannisen mukaan Leijonat osasi odottaa kovaa haastetta.

- Ei kyllä yllättänyt mitenkään. Tiedettiin, minkälainen joukkue on vastassa. Yksilötaito tiedettiin, että siellä on huippupelaajia vastassa. Luistelutyömäärä ja joukkuepelaaminen on heillä huimaa luokkaa.

Voiton myötä Suomen jatkopaikka on käytännössä varma. Sinetti puolivälieräpaikalle tulee lauantaina, jos Tanska ei voita Yhdysvaltoja.

Mannisen mukaan sarjatilannetta ei Leijonissa ole juuri seurattu.

- Ei me olla oikeastaan mietitty sitä sarjataulukkoa. Joka päivä se latautuminen on, kun pelipäivä on, eikä sillä oikeastaan ole väliä, mikä se sijoitus on sarjataulukossa meillä tai vastustajalla. Sama rutiini ja rytmi ja se on se ainoa oikea tapa, millä mennään.

Haastattelu: Otto Palojärvi, Kosice


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!