VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jokerit pelaa harjoituskaudella kolme ottelua Suomessa

21.5.2018 - 12:46:00


KHL:ssä pelaava Jokerit on julkaissut harrjoituskauden otteluohjelmansa. Jokerit pelaa harjoituskautensa aikana elokuussa kolme ottelua Suomessa ja turnauksen Pietarissa.

Ensimmäisessä pelissä vastassa on Neftehimik Nizhnekamsk, joka pelasi historiansa parhaan runkosarjan menneellä kaudella.

Itäisen konferenssin joukkuetta valmentaa Andrei Nazarov ja tulevalla kaudella ryhmässä nähdään paljon suomalaisväriä, kun hyökkääjät Joonas Nättinen, Juuso Puustinen ja Mikael Ruohomaa siirtyvät seuraan. Neftehimik-ottelu pelataan 2. elokuuta Tikkurilan Trio Areenalla.

Seuraavan viikon Jokerit leireilee Vierumäellä ja kohtaa viime vuoden tapaan Sibir Novosibirskin Valkeakoskella 8. elokuuta. Sibir on niin ikään hankkinut riveihinsä ensi kaudeksi suomalaispelaajia, sillä hyökkääjät Julius Junttila ja Jukka Peltola nähdään seurassa. SM-liigassa pitkään pelannut ranskalainen Charles Bertrand kuuluu myös siperialaisryhmän uusiin hankintoihin.

Jokerit pelaa 16. elokuuta jälleen Tikkurilassa, jonne vieraaksi saapuu SKA Pietari. SKA eteni menneellä kaudella läntisen konferenssin finaaleihin ja uudistunee paljon tulevaksi kaudeksi. Supertähdet Pavel Datsjuk ja Nikita Gusev kuitenkin jatkavat ryhmässä.

Jokerit vetää KHL-kauden kenraaliharjoituksen 23.-28. elokuuta Pietarissa turnauksessa. Jokerit on osallistunut Pietarin turnaukseen jokaisella KHL-kaudellaan. KHL:n runkosarja alkaa lauantaina 1. syyskuuta.

Harjoituskauden ohjelma:
To 2.8. klo 18.30 Tikkurila Jokerit-Neftehimik
6.-10.8. Vierumäen-leiri
Ke 8.8. klo 18.30 Valkeakoski Sibir-Jokerit
To 16.8. klo 18.30 Tikkurila Jokerit-SKA
To 23. - Ti 28.8. Pietarin-turnaus
Lähde: Jokerit


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!