VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Sveitsin NHL-tähti kertoi kohtaamisestaan Granlundin kanssa - "Hän oli hyvin pettynyt"

18.5.2018 - 03:04:30


Sveitsi lähetti torstaina Suomen laulukuoroon jääkiekon MM-kisojen puolivälieräottelussa. Sveitsin NHL-tähti Nino Niederreiter oli ylpeä joukkueensa suorituksesta.

Sveitsi oli torstaina parempi kuin Leijonat. Ottelu ratkesi toiseen erään, missä Sveitsi karkasi johtoon, mistä se ei enää luopunut.

- Ensimmäisen erän jälkeen tiesimme, ettemme olleet tarpeeksi hyviä. Toiseen erään lähdimme ottamaan kontrollia pelistä. Saimme nopeasti kolme maalia ja siinä vaiheessa tiesimme kaikki, että voimme todella voittaa tämän pelin. Siinäkin erässä oli yksi neljän minuutin alivoima, jota ei ollut helppo tappaa. He saivat yhden maalin, mutta onnistuimme pitämään johtomme, Niederreiter sanoi.

Sveitsi eteni MM-finaaliin 2013 ja on muutenkin pärjännyt viime vuosina ihan kelvollisesti. Välierissä joukkue ei ole kuitenkaan mikään vakiovieras. Tämän vuoden Sveitsiä on kuitenkin kehuttu "kaikkien aikojen joukkueeksi".

- Vaikea sanoa. Meillä on ollut aiemminkin joukkueita, jotka ovat kyenneet samaan kuin me. Olemme kuitenkin nyt hyvässä tilanteessa. Parannamme otteitamme joka vuosi. Olemme oikealla polulla. Joukkueemme arvostus nousee koko ajan, Niederreiter linjasi.

Seuraavaksi Sveitsi kohtaa lauantaina välierässä Kanadan. Toinen yllätys putkeen?

- Ei sitä koskaan tiedä, mitä tapahtuu. Luonnollisesti me olemme siinä ottelussa altavastaajia. Meidän pitää olla todella hyviä siinä ottelussa, mikäli haluamme voittaa. Pelaamme erä ja vaihto kerrallaan. Sen jälkeen katsotaan, mikä on lopputulos, Minnesotan NHL-tähti ennakoi.

Toisen onni on toisen epäonni. Minnesotan tähtipelaajista vain toinen pääsi mitalipeleihin. Niederreiter matkaa Kööpenhaminaan, seurakaveri Mikael Granlund kotiin. Joukkuekavereiden kohtaaminen oli pelin jälkeen lämmin.

- Onnittelimme vain toisiamme. Hän oli hyvin pettynyt totta kai ja totta kai kaikki ovat, kun tulee tappio. Hän on todella hyvä ystäväni ja ihailen tapaa, millä hän pelaa. Me olimme onnekkaita tänään. Jääkiekkopelissä aina toinen voittaa ja toinen häviää.

Ville Hirvonen, Herning


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

22.2.2019 07:40:10