NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

MTV Sport: Kiekko-Espoo yrittää paluuta - Jääkiekkoliitolta tylyt terveiset

26.4.2018 - 17:44:40


Kiekko-Espoo yrittää tosissaan paluuta. Nyt seuralle on myös tilausta aiempaa enemmän, sillä Espoo United hakeutui keskiviikkona konkurssiin.

Espoo United ei pelaa ensi kaudella enää Mestiksessä. Espoolaista jääkiekkoilua lähdetään kuitenkin pelastamaan Kiekko-Espoon nimen alla. Organisaation taustalla on eri toimijat kuin surulliseen tilaan ajautuneessa Espoo Unitedissa. Kiekko-Espoo haluaisi pelata miesten pelejä jo ensi kaudella.

- Sitä, mitä se konkreettisesti tarkoittaa, en pysty tässä vaiheessa konkreettisesti sanomaan sen takia, että tähän liittyy paljon eri tahoja. Heidän mielipiteensä siitä, mikä on järkevää ja mahdollista, vaikuttaa meidänkin näkemykseemme. Selvitämme rauhassa omalla puolellamme tiukan aikarajan puitteissa, mikä olisi järkevin lähtökohta. Kerromme ja tiedotamme siitä omalta puoleltamme siinä vaiheessa, kun homma on selvää, Kiekko-Espoo ry:n taustavaikuttaja Ami Rubinstein sanoo MTV Sportille.

Yksi asia on kuitenkin varma: Kiekko-Espoo tai mikään mukaan espoolainen joukkue ei pelaa ensi kaudella Mestiksessä. Asian vahvistaa Jääkiekkoliiton kilpailupäällikkö Pirkka Antila.

- Se ei ole millään lailla mahdollista, Antila sanoo.

Kiekko-Espoo perustettiin alun alkaen vuonna 1984. Seura nousi 1990-luvun alussa SM-liigaan. Vuonna 1999 seura muutti nimensä Espoo Bluesiksi. Espoon Blues ajautui myöhemmin konkurssiin.

Linkki MTV Sportin alkuperäiseen uutiseen: https://www.mtv.fi/sport/jaakiekko/mestis/artikkeli/kiekko-espoo-virittaa-paluuta-miesten-peleihin-nain-jaakiekkoliitto-kommentoi/6881832#gs.1LcVWUg


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, sunnuntain tulokset

25.3.2019 06:40:16