NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HIFK perustaa naisten joukkueen

26.4.2018 - 14:13:30


Jääkiekkoseura Helsingin IFK on aloittanut naisjääkiekkotoiminnan, jossa on pelaajapolku aina kiekkokoulusta naisten edustusjoukkueeseen asti.

Ensi kaudella HIFK:n edustusjoukkue pelaa naisten Mestiksessä.

Joukkueen päävalmentajaksi ja manageriksi on nimetty Suomen entinen maajoukkuepelaaja Saara Niemi, joka siirtyy Helsinkiin kiinalaisen Kunlun Red Starin naisten joukkueesta.

- Helsingin IFK:n tahtotila lähteä mukaan kehittämään nais- ja tyttökiekkoa on todella merkittävä askel kohti ammattimaisempaa toimintaympäristöä, mikä kehittää niin naisten huippukiekkoa, tyttökiekkoilua kuin lajin näkyvyyttä koko suomalaisessa urheilukentässä, Niemi kertoo HIFK:n tiedotteessa.

- Helsinki on ollut nais- ja tyttökiekkoilun musta aukko Suomessa. Myös IFK on laiminlyönyt omaa velvollisuuttaan naisten kiekkoilun kehittämisessä, mutta nyt siihen tulee muutos, kommentoi Oy HIFK-Hockey Ab:n toimitusjohtaja Jukka Valtanen.

Valmis brändi helpottaa HIFK:n naisjääkiekkotoimintaa tilannetta huomattavasti. Sen yhteistyökumppaneihin kuuluvat ensi kaudella sellaiset suurtekijät, kuten Sinebrychoff, Wärtsilä, Stockmann, Tallink, CCM ja Lehtimäki.

IFK:n edustusjoukkueen tavoitteena on nousta vuoden päästä naisten SM-sarjaan.

Lähde: HIFK:n tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, sunnuntain tulokset

25.3.2019 06:40:16