KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Itä-Savo: Mestiksessä käydään jo henkistä taistelua - valmentajat sanasodassa!

8.3.2018 - 18:56:06


Jääkiekon Mestiksen pudotuspelit alkavat jo lauantaina. Puolustava mestari Savonlinnan Pallokerho kohtaa puolivälierissä IPK:n, jonka päävalmentaja Janne Sinkkonen on aloittanut hyvissä ajoin mediapelin.

Sinkkonen ihmetteli taannoin Fanseatin haastattelussa SaPKon päävalmentaja Pasi Räsäsen toimintapoja. Sinkkonen ihmetteli, ettei Räsänen suostu häntä kättelemään.

Nyt valmentaja on avannut lausuntoaan tarkemmin Itä-Savo-lehdelle.

- Lähdemme aina pelaamaan vastustajaa arvostaen. SaPKon suunnalta sellaista arvostusta ei ole tällä kaudella ollut. Minä kättelen vastustajan valmentajan aina pelin jälkeen. Tuli sitten voitto tai tappio. Mutta ei siitä sen enempää, Sinkkonen tyytyi toteamaan lehdelle.

Myös Pasi Räsänen kertoi asiasta oman näkemyksensä.

- Jaa. Taitaa olla toisinpäin. Hän on valmentaja, joka lähtee aitiosta suoraan pukukoppiin ja tulee vasta myöhemmin pukukoppikäytävällä kättelemään. Mielestäni olen kyllä aina kätellyt häntä ja taitaa niistä olla videomateriaaliakin, Räsänen sanoi Itä-Savolle.

Sinkkonen on tuttu mies SaPKolle. Hän toimi seuran päävalmentajan vuosina 2013-2015. Räsänen valmensi viime kaudella SaPKon Mestiksen mestaruuteen.

Linkki Itä-Savon alkuperäiseen juttuun: https://ita-savo.fi/uutiset/urheilu/a8cf168f-7294-4e37-93b2-a46ca7f43254


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!