KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jokerit Sotshissa: "Kiva kun on vähän rytinää"

6.3.2018 - 09:32:01


Jokerit teki sunnuntaina ryhtiliikkeen lauantain 2–3-jatkoaikatappion jälkeen ja tasoitti pudotuspelisarjan HK Sotshia vastaan 1–1:een 7–2-voitolla.

Joukkueet matkustivat sunnuntai-iltana Sotshiin, jossa pelataan tiistaina ja keskiviikkona. Ottelusarjan viides ottelu pelataan jälleen Helsingissä perjantaina. Molemmissa viikonlopun otteluissa Jokereiden avausmaalin laukonut Olli Palola oli maanantaina hyvillä mielin.

- Ottelut ovat olleet aika fyysisiä. Kyllä sen huomasi heti lauantain pelin ensimmäisissä vaihdoissa, että nyt on eri juttu menossa kuin runkosarjassa. Sieltä tullaan kovaa päälle, saa pitää päätä ylhäällä, mutta se kuuluu playoffhokiin. Kiva pelata, kun on vähän rytinää, Palola sanoi.

Sunnuntain 7-2-voitto ei Palolan mukaan paina enää missään tiistaina, kun kiekko tippuu Sotshissa jäähän kello 18.30 Suomen aikaa.

- Ei yhtään. Se oli vain yksi voitto ja peli siinä missä muutkin. Tulee voitto sitten jatkoajalla tai tuollaislla lukemilla, niin pelaaminen, miltä se paketti näyttää, se on se juttu. Mutta kyllähän se hyvältä näytti, Palola suostui myöntämään.

- Sotshi pelaa varmasti tiistaina ihan eri tasolla kuin sunnuntaina, mutta en usko, että peli sen kummemmin muuttuu. Jos ollaan valmiita, niin varmasti raavitaan voitto. Jo lauantaina olimme niskan päällä, ja he väsyivät pelin lopussa ja jatkoerissä. Sunnuntaina se näkyi tulostaulullakin, Palola sanoi.

Palola on yksi niistä jokeripelaajista, jotka saivat harjoitella olympiatauolla kotioloissa ilman otteluiden tai matkustamisen aiheuttamaa kuormaa.

- Kyllä se toi energiaa, varsinkin kun pää sai huilata. Se on niin eri juttu, kun teet vain kovan laadukkaan treenin ja tulet kotiin, jossa ei tarvitse miettiä enää sen kummemmin mitään. Se tekee päälle hyvää, ja siinä sai painettua hyvät kolme viikkoa treeniä. Olen sitä mieltä, että se on vaikuttanut näihin peleihin aika paljonkin, Palola sanoi.

Kaksi kotiottelua ovat opettaneet Jokereille, että sotshilainen veri kuohahtaa herkästi.

- Kun meillä peli kulkee, eivätkä he saa peliään mallilleen, se tietenkin turhauttaa heitä. Siinä voi vähän itse vetää taklaustilanteessa vähän kovempaa, sitten monesti pillin jälkeen he kostavat ja tuomari ottaa ne pois. He ovat ottaneet vähän tyhmiäkin jäähyjä, ja sillä tavalla on päästy hyvin ihon alle. Pidetään vaan oma pää kylmänä, Palola kuvaili.

Erityisesti Sotshin ykkösmaalivahti Konstantin Barulinin kuumaverisyys on noussut esiin. Jokerit tykitti hänet vaihtopenkille sunnuntain ottelussa jo toisen erän alussa. Kiukkuinen Barulin palasi pukukopista takaisin vaihtopenkille ja yleisön suuntaan kansainvälisiä käsimerkkejä.

- Huomasimme jo ensimmäisessä pelissä, että hän saattaa tökkiä ja keskittyä epäolennaiseen. Lisää vaan samaa, jos kerran tuollainen määrä menee maaleja ja hänet vedetään kesken pelin poiskin. Ei se ikinä hyvältä tunnu, kyllä siinä alkaa itseluottamus säröilemään. Hän on todennäköisesti tiistaina taas maalissa, joten vetoja ja liikettä vaan. Ei haittaa, jos menisi alkuun yksi, Palola toivoi.

Lähde: Jokerien tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

Mourinholla hurja hotellilasku

18.12.2018 18:24:17

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eerola nappasi tenniksen SM-kultaa

18.12.2018 14:47:17