KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jukka Jalonen haki vertausta Tampa Bay Lightningista

4.3.2018 - 20:51:27


Jokerit tasoitti jääkiekon KHL:n playoff-sarjassa voitot 1-1:een murjottuaan sarjan toisessa pelissä sunnuntaina HK Sotshin peräti 7-2. Jokerien valmentaja Jukka Jalonen katsoi tunnetason olleen sunnuntaina kohdallaan.

- Saatiin hyvä alku peliin. Päästiin tänään tunnetasolla sille tasolle, jossa näissä playoff-otteluissa pitää olla. Eilen ei päästy, Jalonen sanoi.

- Paikkoja oli tänään vähemmän kuin eilen, mutta maaleja tehtiin muutama enemmän. Tehokkuuttakin löytyy, kun on semmoinen tietty terävyys maalin tekemisessä, maalille menossa ja ampumisessa, Jalonen sanoi.

Jalosen mukaan peli olisi voinut olla sunnuntaina tiukempikin.

- Tää ei niin selvä peli ollut, kuin mitä numerot osoittivat. Sinänsä numeroilla ei mitään väliä olekaan. Playoffeissa pelataan vain voitoista ja kiinnityksistä. Tyytyväisiä ollaan, että saatiin sarja tasoitettua. Nyt lähdetään kairaamaan voittoja Sotshista.

Jalosen mukaan ei ole yksittäistä selitystä sille, miksi pelaajien tunnetaso oli vaaditulla tasolla sunnuntaina, kun lauantaina ei ollut.

- Kaikkihan aina nivoutuu toisiinsa. Eilinen peli vaikutti tähän peliin. Tähän peliin oli eilisen pelin jälkeen helpompaa sisuuntua, jos vetää vihkoon edellisen pelin. Tää valmentaminenhan olisi helvetin helppoa, jos kaikki pelaajat tekisivät töitä aina täysillä. Se ei vaan mene niin. Pelata ei voi hyvin kuin täysillä.

Pudotuspeleissä työmoraalin on oltava parhaalla tasolla.

- Vaikea sanoa, miksi kaikki eivät tehneet töitä eilen niin, kuin voittojen eteen pitää pleijareissa tehdä. Koskee kaikkia. Kaikkien pitää takakarvata ja mennä ekana alle. Eilen se meiltä osittain puuttui. Nyt me tiedetään, miten näihin peleihin pitää valmistautua ja saada itsestään irti, totesi Jalonen.

- Ei sekään ole taattua, että tiistaina tai keskiviikkona olisi kaikki sata lasissa. Ei se automaattisesti tule, jatkoi Jalonen.

Pelaajat kävivät lauantain pelin jälkeen myös keskinäisiä palavereja.

- Eilen vähän juteltiin ja tänään oli muutama juttu. Paljon on kokeneita hyviä liidereitä joukkueessa ja keskenäänkin pelaajat puhuivat. Lähinnä sitä puhuttiin, mitä voittaminen tällä tasolla vaatii. Se on ihan eri juttu vetää täysillä kuin että luulee vetävänsä täysillä. Moni joutuu menemään epämukavuusalueelle. Eivät ole tottuneet pelaamaan sellaista lätkää kuin nämä pelit vaativat, Jalonen sanoi.

Jalonen haki vertausta tämän hetken maailman kovimmasta seurajoukkueesta.

- Katsotaan vaikka Tampa Bayta, miten ne pelaavat lätkää NHL:ssä. Miten Stamkosit ja Kutsherovit puolustavat ja takakarvaavat. Ei tarvitse ihmetellä, miksi he ovat kärjessä.

Jokerien ja Sotshin ottelusarjan kolmas peli mitellään tiistaina Sotshissa.

Teksti: Otto Palojärvi, Hartwall-areena


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bö romahti - kuusi ohilaukausta

15.12.2018 16:34:03