KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Eeli Tolvanen: "Se oli aika iso maali"

4.3.2018 - 19:02:12


Jokerit otti sunnuntaina vahingon takaisin ja antoi HK Sotshille jääkiekon KHL-liigan pudotuspelisarjassa köniin tylysti 7-2. Eeli Tolvanen, 18, viimeisteli kaksi maalia.

- Jäi aika paljon hampaankoloon eilisestä pelistä ja mun mielestäni myös näytettiin tänään. Oli huikea peli joukkueelta. Seitsemän maalia taululle. Mun mielestäni pelattiin myös hyvin, eikä annettu niille yhtään mitään, Tolvanen sanoi Sport Contentille.

Sotshilla oli taistellut voiton lauantaina viidennessä erässä. Sunnuntaina "Leopardipaitojen" virta näytti olevan lopussa.

- Varmaan oli bensa loppu joo. Olivat hapoilla jo eilenkin. Me ollaan treenattu hyvin ja jaksetaan painaa jenginä. Nyt se alkaa näkymään. Pitää olla ylpeä tästä joukkueesta, arvioi Tolvanen Jokerien ja vastustajan eroista sunnuntaina.

Tolvanen teki KHL:ssä ensimmäisen playoff-maalinsa.

- Se oli aika iso maali. Tärkeeseen paikkaan tuli. Aina on hienoa saada maaleja playoffeissa, hän sanoi.

Tolvanen kehui myös Sami Lepistön syöttöjä.

- Leppä antoi taas tyhjiin. Ei siitä hirveästi muuta ole kerrottavaa. Maalia kohti kun ampuu, niin kyllä ne aika usein sinne menee.

Tolvanen palasi reilu viikko sitten Suomeen Etelä-Koreasta Pyeongchangin olympialaisista. Vaikka Leijonat ei Pyeongchangissa päässyt puolivälieriä pidemmälle, piti Tolvanen kokemusta hyvänä kovia pudotuspelejä ajatellen.

- Totta kai toi itseluottamusta. Olympialaisissa sain itseluottamusta ihan huippupeleissä. En sen ihmeemmin ole niitä kisoja ajatellut, mutta kyllä sen näki, että niistä peleistä tuli lisämotivaatiota ja intohimoa.

Pelit jatkuvat tiistaina Sotshissa tilanteesta 1-1.

- Sinne mennään ja kattellaan, mitä siellä saadaan aikaan. Eiköhän jotain kivaa keksitä.

- Heillä on kotiyleisön tuki, eikä se muutenkaan ole helppo paikka pelata. Mutta jos tälleen pelataan, niin hyvä tulee, Tolvanen jatkoi.

Tolvanen painottaa, ettei sunnuntain murskavoitto saisi kuitenkaan tuoda liiallista hyvänolon tunnetta.

- Ei voi luulla silti mitään. Vastustaja tulee varmasti kotona kovaa. Tää peli on mennyt jo, eikä tästä saa mitään etua seuraavaan peliin.

Teksti: Otto Palojärvi, Hartwall-areena


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OrPo tekee lentopallohistoriaa

14.12.2018 14:48:25