KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ratkaisu rankkareilla - USA katkaisi Kanadan kultaputken

22.2.2018 - 09:25:39


Kanadan kultaputki naisten olympiajääkiekossa katkesi Pyeongchangissa torstaina. USA kukisti loppuottelussa Kanadan rangaistuslaukauskilpailun päätteeksi 3-2.

Naisten jääkiekko oli ensimmäisen kerran olympiakisojen ohjelmassa 1998. USA juhli ensimmäistä olympiakultaa, mutta Kanada oli ollut sen jälkeen korkeimmalla korokkeella neljä kertaa putkeen.

Nyt tuo putki katkesi, kun USA:n Jocelyne Lamoureux-Davidson laittoi rankkarikisan kuudennella kierroksella kiekon Kanadan veräjänvartija Shannon Szabadosin taakse. USA:n voitto varmistui, kun maalivahti Maddie Rooney torjui Meghan Agostan yrityksen.

Hilary Knight vei USA:n 1-0 -johtoon avauserässä. Kanada käänsi tilanteen edukseen toisen 20-minuuttisen aikana Haley Irwinin ja Marie-Philip Poulinin osumilla. Monique Lamoureux-Morando pelasti USA:n jatkoajalle reilut kuusi minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä.

USA sai pelata ylivoimaa varsinaisen peliajan lopussa. Kanadalla oli puolestaan ylivoima jatkoerän viimeisen 95 sekunnin ajan, mutta ratkaisua ei syntynyt ennen rankkarikisaa.

Suomi otti naisten jääkiekossa pronssia.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokerit ahdingossa Moskovassa

18.12.2018 20:10:38

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mourinholla hurja hotellilasku

18.12.2018 18:24:17