KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Leijonilla isot panokset Ruotsi-ottelussa - näin turnaus jatkuu sen jälkeen

18.2.2018 - 12:34:31


Suomen jääkiekkomaajoukkue kohtaa sunnuntaina olympialaisten kiekkoturnauksen alkusarjan päätösottelussa Ruotsin. Ottelussa on isot panokset.

Jos Etelä-Korea ei pääse yllättämään Kanadaa ja Kanada voittaa varsinaisella peliajalla, on Suomella mahdollisuus yltää parhaaksi lohkovoittajaksi vain kahden pisteen voitolla Ruotsista. Tässä tapauksessa Suomi pääsee suoraan puolivälieriin.

Jos Leijonat taas häviää Ruotsille sunnuntaina jatkoajalla tai rankkareilla, saa se yhden pisteen ja tässä vaiheessa vertaillaan Kanadan ja Suomen maalieroa, joka määrittää parhaan lohkokakkosen kohtalon. Kanadalla on hyvä mahdollisuus parantaa maalieroaan tuntuvasti Etelä-Koreaa vastaan, joten Suomen kannalta yksi piste ei saata riittää.

Suora varsinaisen peliajan tappio ei Suomelle riitä, mikäli Kanada siis hoitaa oman ottelunsa. Siinä tapauksessa Leijonat on C-lohkon kakkonen Ruotsin jälkeen ja joutuu karsimaan paikastaan puolivälieriin. Pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Suomi kohtaisi tässä skenaariossa Etelä-Korean ja mikäli Suomi jatkaisi siitä ottelusta, tulisi puolivälierävaiheessa juuri Kanada vastaan.

Suomen ja Ruotsin välinen ottelu alkaa kello 14.10 Suomen aikaa. Samaan aikaan pelataan myös Kanadan ja Etelä-Korean välinen ottelu.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

Mourinholla hurja hotellilasku

18.12.2018 18:24:17

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eerola nappasi tenniksen SM-kultaa

18.12.2018 14:47:17