VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Näin voit katsoa Leijonien Tshekki-ottelun maksutta suorana!

9.2.2018 - 14:38:32


Olympiataipaleensa torstaina 15. helmikuuta aloittavan jääkiekon A-maajoukkueen kenraaliharjoitus pelataan sunnuntaina 11. helmikuuta, vastaan Suomen aikaa klo 8.30 käynnistyvässä ottelussa asettuu Tshekki.

Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Leijonat Live -kanavalla. Jääkiekkoliiton ilmaisessa live-palvelussa ottelun selostuksesta vastaa suomalaisen jääkiekon grand old man, niin kaukalossa kuin sen laidalla jälkensä lajin historiaan jättänyt Pentti ”Linkku” Lindegren. Ottelu ei näy muiden suomalaiskanavien tai verkkopalveluiden kautta.

Ottelu pelataan Etelä-Korean Anyangissa, pääkaupunki Soulin kupeessa. Sunnuntain peli on ensimmäinen ja samalla viimeinen kerta kun Leijonat pelaa olympiajoukkueen voimin ennen olympialaisten käynnistymistä.

Itse olympialaisissa Suomi ja Tshekki pelaavat eri alkusarjan lohkoissa, eivätkä näin kohtaa ainakaan alkusarjan aikana. Suomi saa alkusarjassa vastaansa Saksan (15.2.), Norjan (16.2.) ja Ruotsin (18.2.), Tshekki taas aloittaa kisat samassa lohkossa olympiaisäntä Etelä-Korean, Kanadan ja Sveitsin kanssa.

Miesten harjoitusottelun ollessa käynnissä Naisleijonat aloittaa omat olympiapelinsä. Suomi kohtaa olympialaisten avausottelussaan USA:n, ottelu käynnistyy sunnuntaina 11.2. klo 9.40. Ylen kanavilla Naisleijonien ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Yle Areenassa, TV2 hyppää mukaan kaukaloon klo 9.55 alkaen ja selostettuna ottelun kuulee Yle Puheen kautta. Eurosport Player ja Eurosport2 näyttävät pelin suorana lähetyksenä, tunnin koosteen kotikatsomoihin tarjoilee TV5 klo 17 alkaen.

Tässä linkki Leijonat Live -kanavalle: https://livestream.com/leijonat

Lähde: Jääkiekkoliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Savo Volleylla tökkii pahasti

22.1.2019 21:23:21