VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Pohjois-Korea ja Etelä-Korea pelaavat jääkiekkoa saman paidan alla - Japani jyrähti

7.2.2018 - 13:54:12


Etelä-Korean Pyeonghangissa pian alkavat talviolympiakisat ovat ehtineet aiheuttaa kohua jo ennen kisojen alkua. Suurin kohu on syntynyt siitä, että Etelä-Korean naisten jääkiekkomaajoukkueeseen otettiin turnauksen alla Pohjois-Korean pelaajia.

Etelä-Korean maajoukkue täydentyi 12 pohjoiskorealaiselle pelaajalla juuri turnauksen alla. Maat ovat sopineet, että jokaisessa pelissä joukkueessa pitää olla vähintään kolme pohjoiskorealaista.

Asia on herättänyt kummastusta. Maajoukkue pelaa yhteisen paidan alla. Japani ei asiaa hyväksy, sillä pelipaidassa on kuvattuna koko niemimaa.

- Sitä ei voi hyväksyä perustuen vaatimukseemme alueen suvereniteetista. Aiomme jättää asiasta vastalauseen ja vaadimme asian kunnollista käsittelyä Etelä-Korean diplomaattikanavissa, Japanin pääministerin edustaja Yoshihide Suga sanoi The Straits Times-lehdelle.

Koreat ovat esitelleet paitaa ylpeänä, mutta vielä toistaiseksi on epäselvää, pelaako joukkue todella noissa paidoissa myös olympialaisissa. Harjoitusotteluissa maa on käyttänyt sinisiä peliasujaan.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Suomessa Iltalehti.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Savo Volleylla tökkii pahasti

22.1.2019 21:23:21