VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kiekkoareena: JYP-luotsi lähetti terävän kuitin Jukka Rautakorvelle

5.2.2018 - 23:14:29


JYP pelaa huomenna tiistaina jääkiekon Champions Hockey Leaguen mestaruudesta. Liiga-seura kohtaa loppuottelussa ruotsalaisen Växjö Lakersin.

JYP on pitänyt jo pitkän tovin Suomen lippua korkealla CHL:ssä, sillä muiden suomalaisjoukkueiden tie katkesi jo hyvin aikaisessa vaiheessa. JYP lähetti pudotuspeleissä Tapparan ulos jo neljännesvälierissä ja oli ainoa suomalaisjoukkue kahdeksan parhaan joukossa.

Tappara-luotsi Jukka Rautakorpi sanoi tuolloin, ettei CHL nyt niin iso tavoite edes ollut, eikä pettymys putoamisesta ollut kovinkaan kummoinen. JYP-luotsi Marko Virtasen kommenttien rivien välistä on helppo lukea suora kuitti Rautakorvelle.

- Se on aina yllättäen niin, että tämä ei olekaan enää iso juttu niille, jotka putoavat pois. En ymmärrä, miksi ne osallistuvat, jos ei kerran kiinnosta. Kyllä kilpaurheilussa lähdetään aina voittamaan, Virtanen sanoi Kiekkoareena-sivustolle.

JYP tavoittelee ensimmäisenä suomalaisseurana CHL:n voittoa. Tähän mennessä turnauksen voittoa ovat juhlineet vain ruotsalaisjoukkueet. Kärpät on ollut finaalissa, mutta ei ole turnausta koskaan voittanut.

Linkki Kiekkoareenan juttuun: http://kiekkoareena.fi/jutut/jyp-leirista-lavahti-navakka-loyly-chl-finaalin-alla-en-ymmarra-miksi-ne-osallistuvat


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TPS:n ruma tappioputki poikki

19.1.2019 18:19:40