VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lauri Marjamäki piti sanansa - Leijonien olympiaryhmä lähes sama kuin Karjala-turnauksessa

22.1.2018 - 18:24:48


Suomen jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja Lauri Marjamäki julkaisi maanantaina Leijonien olympiajoukkueen Etelä-Korean kisoihin. Marjamäki totesi marraskuun Karjala-turnauksen alla, ettei turnauksen joukkue juurikaan tule eroamaan lopullisesta olympiaryhmästä.

Marjamäki piti myös sanansa. Nyt valittu ryhmä on pitkälti sama kuin Karjala-turnauksessa. Maalivahtiosasto meni kuitenkin lähes täysin uusiksi, sillä Karjalan maalivahdeista vain Mikko Koskinen pelaa olympialaisissa. Joni Ortio ja Eero Kilpeläinen jäivät ulos ja heidän tilalleen nousivat Juha Metsola ja Karri Rämö.

Puolustajissa vaihtuvuus oli pientä. Jyrki Jokipakka, Niko Mikkola, Jesse Virtanen sekä Ville Lajunen jäivät pois. Tilalle nousivat Tommi Kivistö sekä Juuso Hietanen.

Hyökkääjistä jäivät rannalle Mika Niemi, Antti Pihlström (loukkaantunut) sekä Antti Erkinjuntti. Sen sijaan Jonas Enlund ja Oskar Osala ovat olympiakoneessa mukana.

Kokeneista Leijona-tähdistä jäivät puolestaan ulos muun muassa Jarkko Immonen, Tomi Kallio, Juhamatti Aaltonen, Ilari Filppula, Olli Palola, Pekka Jormakka sekä Anssi Salmela. Heitä ei tosin nähty myöskään Karjala-turnauksessa. Maalivahdeista myös HIFK:n Atte Engren jäi kisakoneesta pois, vaikka hänet on nähty muun muassa MM-kisoissa varavahdin roolissa.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TPS:n ruma tappioputki poikki

19.1.2019 18:19:40